Ryszard - opinia (2) Miałem przyjemność współpracować z panią Moniką Fitaszewska .Bardzo polecam... Ryszard Joanna Bednarz - opinia (2) Współpraca z Panią Pauliną Chmiel mimo zawiłości procedury to sama... Joanna Bednarz Aleksandra - opinia (2) To już druga moja przygoda z Biurem Nieruchmosci Tyszkiewicz. Bardzo owocna... Aleksandra
Bożena Mandervelt - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Pauliną Chmiel. W pełni... Bożena Mandervelt Marek - opinia (2) W sprzedaży mieszkania postanowiłem skorzystać z pomocy pośrednictwa... Marek Dariusz - opinia (2) Rzetelna obsługa transakcji, dobry kontakt i doradztwo. Dariusz Monika - opinia (2) Absolutnie korzystam z agencji od roku 2008 jeśli chodzi i wynajem mieszkania... Monika Ewa - opinia (3) Jestem pod wrażeniem jak szybko i sprawnie przebiegła sprzedaż mojego... Ewa Arek G. - opinia (2) Polecam na 100% biuro nieruchomości Tyszkiewicz, a w szczególności Panią... Arek G. Sabrina - opinia (2) Jestem zadowolona klientka biura od już ponad 3 lat . Współpraca z Panią Ula... Sabrina Aleksandra - opinia (2) Serdecznie dziękuję p. Michałowi Nitkowskiemu za b.profesjonalną pomoc w... Aleksandra Beata & Wojtek - opinia (2) Pan Michal Nitkowski doskonale wywiazywal sie ze swoich obowiazkow... Beata & Wojtek Adrian F - opinia (2) Jeżeli w Tyszkiewicz Nieruchomości każdy jest tak profesjonalny jak Pan Piotr... Adrian F Marek J. - opinia (2) Zdecydowanie polecam. Szczególnie dziękuję Pani Małgorzacie Rogowicz za... Marek J. Justyna - opinia (2) Polecam współpracę z Panem Piotrem Żylińskim dzięki jego pomocy oraz wiedzy... Justyna Małgosia S. - opinia (2) Polecam z całego serca Panią Annę Lenczewską w której ręce oddałam moje... Małgosia S. Roger GB - opinia (2) Mrs.Małgorzata jest bardzo miłym agentem nieruchomości, który pomógł nam... Roger GB Jacek Kowalewski - opinia (2) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Małgorzacie Rogowicz za wspaniałą... Jacek Kowalewski Marek Pieniak - opinia (2) Pan Igor Szczupakowski ... hmmm - ambitny, zaangażowany, przygotowany... Marek Pieniak Agnieszka Krajewska Karolina Krajewska - opinia (2) Bardzo dziękuję Pani Annie Lenczewskiej. Urzekła mnie i moją córkę pozytywną... Agnieszka Krajewska Karolina Kra