Marcin Grejman - opinia (2) Chcę podziękować Panu Piotrowi Żylińskiemu za podejście bardzo profesjonalne.... Marcin Grejman Urszula - opinia (2) Bardzo gorąco pragnę podziękować p. Piotrowi Żylińskemu za pośrednictwo i... Urszula Agnieszka Marchel - opinia (2) Bardzo polecam nieruchomosci Tyszkiewicz a szczególnie Pana Piotra... Agnieszka Marchel
Monika Hapon - opinia (2) Składam ogromne podziękowania dla Pana Piotra Żylińskiego za jego... Monika Hapon Wioletta - opinia (2) Serdeczne podziękowanie dla Pana Andrzeja Leonowicza za profesjonalną pomoc I... Wioletta Anna - opinia (2) Bardzo polecamy współpracę z biurem Tyszkiewicz. Mieliśmy przyjemność... Anna Magda & Bartek - opinia (2) Serdecznie dziękujemy Pani Iwonie Kakowskiej za pomoc w spełnieniu naszego... Magda & Bartek AZK - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bardzo szybki kontakt, uważne słuchanie... AZK Andrzej Pawłowski - opinia (2) Po kilku spotkaniach z różnymi agencjami wybrałem firmę Tyszkiewicz dzięki... Andrzej Pawłowski Piotr - opinia (2) Dziękuję serdecznie za profesjonalizm w pomocy okazanej mi przez Panią Iwonę... Piotr Agnieszka Szymczak-Kwiecień - opinia (2) Z całego serca polecam współpracę z Agencją Tyszkiewicz - Nieruchomości a... Agnieszka Szymczak-Kwiecień Karolina - opinia (2) Polecam z całego serca Panią Iwonę Kakowską! Dzięki Niej bezstresowo i z... Karolina Adam Rusiński - opinia (2) Byłem zainteresowany sprzedażą mieszkania w Gdańsku.Z firm na rynku... Adam Rusiński Jola - opinia (2) Pani Iwona Kakowska to profesjonalna i sympatyczna osoba, która pomogła nam... Jola Gosia - opinia (1) Dziękuję serdecznie Panu Zylińskiemu za okazanie mieszkań i jego fachowość. Gosia Katarzyna Sawicka - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani Mariannie Boczko za wspaniałą i "owocną"... Katarzyna Sawicka Marta - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Tyszkiewicz. Miałam przyjemność korzystać... Marta Jerzy Prygiel - opinia (2) Pierwszy raz korzystaliśmy z usług firmly Tyszkiewicz Nieruchomości sp. z o.... Jerzy Prygiel gdanskczteryoceany@gmail.com - opinia (2) Witam Polecam Iwonkę Kakowską. Pełny profesjonalizm . Gorąco polecam. gdanskczteryoceany@gmail.com Marcin - opinia (2) Zdecydowanie polecam Tyszkiewicz-Nieruchomości i Panią Iwonę Kakowską, która... Marcin