Paweł i Ewelina - opinia (2) Bardzo polecam Panią Iwonę Kakowską. Profesjonalna, życzliwa i pomocna na... Paweł i Ewelina Agnieszka Firlej - opinia (2) Pani Iwona Kakowska Agent Nieruchomości z charyzma, wszechstronna wiedza i... Agnieszka Firlej Bożena i Andrzej - opinia (2) Sprzedaż mieszkania powierzyliśmy agencji Tyszkiewicz Nieruchomości i to był... Bożena i Andrzej
Piotr Janicki - opinia (2) Polecam profesjonalną i kompleksową pomoc agenta biura Tyszkiewicz... Piotr Janicki Bogusia z Elbląga - opinia (2) Dzień dobry, bardzo polecam biuro Tyszkiewicz - Nieruchomości ze względu na... Bogusia z Elbląga Adam Liz - opinia (2) Pełen profesionalizm, cały okres współpracy czuliśmy się prowadzeni za rękę,... Adam Liz Katarzyna Glanc - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Michałem Nitkowskim, agentem z oddziału... Katarzyna Glanc Katarzyna - opinia (2) W pełni profesjonalna obsług , Polecam P Piotra Żylińskiego . Katarzyna Joanna Laskowska - opinia (2) Pan Piotr Żyliński wykazał się ogromną pomocą przy kupnie mieszkania w... Joanna Laskowska Maria - opinia (2) Bardzo dziękuję za profesjonalną i niezwykle komfortową obsługę zakupu... Maria Katarzyna - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z tym biurem nieruchomości. Szczególnie... Katarzyna jacek - opinia (2) Pan Karol Schalkowski z biura Tyszkiewicz, bardzo pomógł nam w dopełnieniu... jacek Piotr - opinia (2) Pan Piotr Żyliński okazał się super pomocną i kontaktową osobą. Dzięki niemu... Piotr Szymon - opinia (1) Pani Marianna Boczko zajmowała się sprzedażą mieszkania, które ostatnio... Szymon Maciej - opinia (2) Doceniam za profesjonalizm , doświadczenie i osobiste zaangażowanie.... Maciej Chris - opinia (2) Biuro generalnie polecam. Polecam również Pana Karola Schalkowskiego.... Chris Kasia - opinia (2) Mieszkamy za granicą i postanowiliśmy sprzedać dom. Z kilku ofert wybraliśmy... Kasia Barbara - opinia (2) Pan Piotr bardzo szybko i sprawnie wynajol mi mieszkanie. Bardzo mily i... Barbara Zaneta - opinia (2) polecam panią Agatę Szopa. Sprzedałam z nią mieszkanie, pomogła przy całej... Zaneta Przemek - opinia (2) Niechętnie podchodziłem do pośredników, wszyscy zapewniali mnie w tym samym..... Przemek