polecam współpracę z p. Natalią Paszko z Tyszkiewicz-Nieruchomości (2) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, organizacji i szybkości działania p.... Magdalena Pani Natalia z Chojnic - godna polecenia (1) Miałam przyjemność współpracy z Panią Natalią z biura Tyszkiewicz -... Grażyna Polecam Pana Daniela Banaś (1) Mieliśmy z mężem okazję skorzystać z usług Pana Daniela Banasia, doradcą ds.... Paulina
Warto zdecydować się na współpracę z tą agencją (1) Pani Sandra Kukowska wraz z innymi pośrednikami pomogli mi wynająć i sprzedać... Wanda Pani Sandra Kukowska - Godna Polecenia (1) Bardzo serdecznie polecam Panią Sandrę Kukowską, która jest świetna w tym co... Patrycja S polecam Tyszkiewicz Nieruchomości (1) To było moje pierwsze doświadczenie w życiu - kupno mieszkania, wniosek o... Damian Pomoc przy uzyskaniu kredytu. (1) Pomoc Pana Daniela Banasia w uzyskaniu kredytu hipotecznego jest nieoceniona.... Jakub K Genialne pośrednictwo kredytowe, bardzo słabe pośrednictwo w nieruchomościach (1) Gdyby można było oceniać osobno - pośrednictwo kredytowe i pośrednictwo... Niedawny klient Uzyskanie kredytu - Pan Daniel z Tyszkiewicz człowiek złoto- godny polecenia kazdemu (1) Nienaganne maniery, wewnętrzna charyzma oraz taka aura przyzwoitego człowieka... Robert Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Biura. Pan Daniel Banaś jest niezwykle... Aleksandra Daniel Banaś - pomoc przy kredycie (1) Polecam współpracę z panem Banasiem z Tyszkiewicz.pl. Bardzo sprawna pomoc... Maciej Skarbek Pośrednictwo w wynajeciu mieszkania (1) Dziekuje za pomoc w wynajcie mieszkania i cała oprawe papierkowa a... A.Kaczmarek Polecam Pania Judytę (1) Dzieki Pani Judycie dokanalismy zakupu mieszkania . Zawsze potrafila nam... Wioleta Polecam (1) Polecam agencję Tyszkiewicz. Szczególne podziękowania dla pana Daniela,... Jakub Profesjonalizm przy sprzedaży - Pani Joanna Toporek (1) Pani Joanna Toporek przeprowadziła sprzedaż mojego domu z pełnym... Andrzej Bezstresowo (1) Zakup mieszkania to zwykle wyzwanie dla naszych nerwów . Dzięki Pani Joannie... Marcin Zadowolony klient. (1) Polecam ! Wcześniej mieliśmy do czynienia z kilkoma biurami nieruchomosci ale... Kacper Polecam (1) Polecam serdecznie Panią Sandrę. Dzięki jej zaangażowaniu i kompetencji udało... Agnieszka Bardzo pozytywnie :) (1) Pani Joanna Toporek z biura w Gdyni przede wszystkim bardzo pozytywna osoba,... Arek pani Judyta Żołnowska chyba powinna zmienić pracę (1) Niestety pani bardzo chaotyczna, nieuporządkowana i niekompetentna. Nie... Maria