Biuro Tyszkiewicz - Polecam (1) Współpraca z Panem Danielem, naprawdę na wysokim poziomie, profesjonalne... Marcin POLECAM (1) Rekomendujemy Firmę TYSZKIEWICZ NIERUCHOMOŚCI jako solidną, wiarygodną i w... Mieczysław sprzedaz lokalu (1) Przy sprzedazy pomagala mi pani Judyta Zolnowska.Jestem bardzo zadowolony ze... Mariusz
Zdecydowanie polecam (1) Składamy serdeczne podziękowania za pomoc w uzyskaniu kredytu panu Danielowi... Zadowoleni klienci Polecam - sprawnie i bezproblemowo! (1) Polecam agencję Tyszkiewicz - Nieruchomości. Dzięki pomocy agentki Pani Romy... Dagmara Polecamy, profesjonalnie z dbałością o klienta. (1) Dzięki dużemu zaangażowaniu Agencji Nieruchomości Tyszkiewicz udało nam się... Marek Profesjonalizm (1) Współpracowałem z Nieruchomości Tyszkiewicz przy zakupie działki: Plusy: +... Eliasz Polecam z czystym sumieniem (1) Zawarlem z biurem umowe rozszerzona wiec caly problem i zamieszanie zwiazane... Marek Boginowski Sprzedaż działki (1) Pomoc firmy Tyszkiewicz była nieoceniona podczas sprzedaży działki. Agentka... Daniel Rekowski Wynajem - bardzo szybko (1) Jestem pod dużym wrażeniem sprawności i rzetelności z jaką przygotowana... Mariusz Godni polecenia! (1) Agencja przeprowadziła moja sprzedaż mieszkania i kupno nowego. Sprzedaż-... Lidia Kowalczuk Szybko i sprawnie (1) Biuro nieruchomosci szybko znalazlo najemce, Pan Marcin Szkolmowski sprawnie... Elzbieta Sander POLECAM! (1) Za pośrednictwem biura sprzedawałam mieszkanie i kupowałam inne- transakcja... Lidia Udana transakcja oraz współpraca (1) Cała transakcja zakupu mieszkania w Gdyni przebiegła szybko, sprawnie, bez... Oliwia Udana współpraca - polecam (1) Niedawno kupowałem mieszkanie za pośrednictwem biura Tyszkiewicz. Współpraca... Michał Podziękowania (1) Bardzo dziękuje Pani Annie Banaszak za pośrednictwo w sprzedaży mojej... Agnieszka Polecam (1) Na ofertę trafiliśmy standardowo jak każdy szukając mieszkania. Po telefonie... Mateusz Bardzo zadowolony klient (1) Dzięki Pani Natalii Paszko transakcja sprzedaży mieszkania przebiegła szybko... Sambor Guze Zadowolony klient (1) Zakupiłem mieszkanie będące w ofercie biura. Pośrednictwo pierwsza klasa,... Robert kupno mieszkania (1) kupując mieszkanie z pomocą pani natali z biura Tyszkiewicz okazało się ze... patryk