POZDRAWAM PANI JOLU .... (1) WITAM BARDZO GORACO DZIEKUJE ZA LECZENIE MOICH ZABKOW I MOJEJ RODZINKI... KATARZYNA MORAWSKA Polecam !!! (1) Szczerze polecam to dobry specjalista. Jest konkretny, rzeczowy i... gość mogło być gorzej. (1) POtwierdzam opinię, z umówienie sięn a wizytę graniczy wręcz z cudem.... zadowolona pacjentka
sylwia - opinia (1) dziewczyny!duzo stresu przed wizyta, ale szybko okazało się,że to cudowny... sylwia rewelacja (1) polecam tego lekarza, jedyny lekarz który naprawde interesuje się zdrowiem... wioleta gdańsk Miła ale niestety nieskuteczna (1) Sympatyczne, cierpliwe podejście do pacjenta ale bez skutku. Zmarnowałam trzy... Zawiedziona negetyw (1) Absolutnie nie polecam tego lekarza. Ceny wysokie a na wizytę czeka się nawet... Dor. Poprostu rewelacja (1) Oby wszyscy lekarze na całym świecie mieli takie podejście jak Pani Małgosia... Mama Dawidka w - opinia (1) bez problemu dostałam skierowania na badania takie jakie chciałam na koszt... w masakra (1) nie polecam pana doktora, nie wykrył u mojej córki braku przedramienia...co... gosia Jerzy - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z ekspertyzy radiestezyjnej mojego... Jerzy Swietny fachowiec ale... (1) Trudno podważać wiedzę pani doktor, ale już kontakt z pacjentkami mógłby być... kkk ogólnie ginekolog "taki sobie" (1) na początku wydaje się niesympatyczny,ale po jakimś czasie nawet Cię... magda Profesjonalnie. miło i tanio! (1) Przede wszystkim bardzo profesjonalne i jednocześnie miłe podejście do... klaudia Maria - opinia (1) Do doktora trafiłam z powaznym problemem.Pomógł mi, jest bardzo skutecznym... Maria chirurgia ogólna (1) Pragnę z całego serca podziękować całemu personelowi oddziału chirurgii,... Czesław Elwart (Linia) nie polecam (1) To fakt - że miło, wysokie standardy... Ale taką samą jakość usług otrzymuje... Goska Świetne :) (1) Byłam uczestnikiem sesji, prowadzona w pięknym stylu, czułam się wyśmienicie... ~uczennica~ Poród (1) witam, 22.07.2008 urodziłam przez cesarskie ciecie w tym szpitalu. Długo... nadia778 dla domiany dobra opinia (1) Witam wszytski zadowolonych i nie. Dziwi mnie tyle negatywnych opini,... Kasia