DR Wołowska i dr Bałanda (1) Lekarki z różnych oddziałów i obie zasługują na najwyzszą ocenę . Więcej... Wdzięczna mama Na 5 + (1) Zabieg, jakiemu poddałam sie u Pani Doktor był...cóż, krępujący, ale sposób,... Wiola dokończenie (1) rozumiemy was i wasze czekanie ale prosze was rownież o zrozumienie nas.my... rat.med.
rat.med. - opinia (1) drodzy pacjenci.zastanawia mnie dlaczego macie tak skrajne opinie na temat... rat.med. nie zawsze jest tak różowa w swissmedzie (1) Często psuje im się rentgen, albo pani od rentgena sie psuje. Tego badania... pacjent swissmedu Sliwinski nie taki fajny ... (1) Udalismy sie do dr. Sliwinskiego dzieki dobrym opiniom stad, jednak bardzo... Beti ocena i opis dotyczy tylko gabinetu stomatologicznego (1) trafilam do dr Szuby calkiem przypadkowo w jakas sobote akurat miala dyz.... pacjentka bardzo symapatyczny lekarz z wiedza (1) Jetem atala pacjentka i bardzo zadowolona dr prowadzil moja druga ciaze... Beata Aga - opinia (1) Nagły, dokuczliwy ból zęba zmusił mnie do pójścia do dentysty, który znajduje... Aga polecam (1) miałam wykonany zabieg u dr. Golonko super lekarz polecam.Obsługa na oddziale... kasia Super efekty w leczeniu trądziku! (1) Leczę się u p.dr już prawie 2 lata,głównie chodzę na zabiegi kwasem... Ania Ś. Tomasz - opinia (1) Polecam w 100%. Tomasz Anna Niedzwiedz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia mojego dziecka. Anna Niedzwiedz To jest Centrum z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Polecam! Podejście do pacjentów jest miłe i sympatyczne a ceny niewygórowane!... halny Kasia - opinia (1) Rzetelny,mily i ze swietnym podejsciem do pacjentki lekarz,cierpliwie... Kasia Super lekarz (1) Bardzo miłe podejście do pacjenta i jego problemu.Fachowość widoczna gołym... Krzysiek jestem zbulwersowana (1) Miałam przyjemność być przyjęta po wcześniejszym ubłaganiu przez najbardziej... niezadowolona pacjentka Dorota - opinia (1) żeby się dostać do jakiegokolwiek lekarza to już można stracić resztki... Dorota polecam (1) pani doktor jest bardzo fachowa , rzetelna a przy tym miła i otwarta na... Iza W 100% polecam panią doktor Ciach! (1) Długo szukałam dobrego ginekologa zanim natrafiłam na panią doktor Ciach.... Ignacja