Gorąco polecam (1) Świetny fachowiec, z odpowiednim podejściem do dzieci, rzetelna i dokładna.... M. Kuźniar Ortopedia-izba przyjec (1) Jakis czas temu. skręciłam noge.Zmuszona byłam udac sie to szpitala poniewaz... Zadowolona samantha - opinia (1) Jestem po zabiegu rekonstrukcji więzadeł kolanowych wykonanej przez doktora .... samantha
ortopedyczna izba przyjec (1) 21 lipcab skrecilam sobie noge trafilam na izbe przyjec tutejszego szpital i... joanna Dr. Śliwiński i psudo klinika niepłodności (1) Na pierwszej wizycie Pan doktor podszedł do mnie i żony instrumentalnie, bez... Mateusz cos strasznego... (1) Potwierdzam poprzednią opinie odnosnie kontaktu tel - cos strasznego!.Panie... Paweł Joanna z Tczewa - opinia (1) Super Pani doktór,gorąco polecam,synek był bardzo zadowolony!!!Zawsze tam... Joanna z Tczewa Mój dentysta :) (1) Ten kto pisze złe opinie na temat Eurodentu na Morenie chyba nigdy tam nie... Dominik K. zawiedziona bardzo (1) Jestem zawiedziona , ponieważ ostatnimi czasy w Poliklinice jest tragicznie,... kasia Superman wśród doktorów :) (1) j.w. Zadowolona Doktor G. na poziomie ze specyficznym poczuciem humoru ;P (1) polecam, co miał zrobić zrobił szybko sprawnie i ze specyficznym poczuciem... Haneczka Antykoncepcja (1) Pani doktor zapomina, ze jako ginekolog jest przede wszystkim LEKARZEM.... Asia.pl Polecam gorąco (1) Pan doktor jest bardzo dobrym krdiologiem, bardzo skrupultnym i dokładnym.... Marta 1 wizyta kobiety w ciąży u humorzastego dr (1) koszt 130 zł, zrobił usg x2, pogratulował i to by było na tyle. Musiałam... koldi świetny specjalista i bardzo kulturalny człowiek (1) Bardzo rzeczowy i konkretny, trochę typ naukowca, a do tego lekko 'wojskowe'... cyt super szpital (1) Miałam cztery operacje w tym szpitalu prywatnie i jest tam... Justyna Polecam (1) Polecam, Pani doktor, bardzo miła, bardzo sympatyczna i bardzo dobrze leczy. M Serdecznie polecam !!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, sympatyczny, konkretny lekarz znający się... Magda a (1) mało mówny... do prowadzenia ciąży bardzo dobry prowadził moje dwie ciąże, do... Aga zadowolony (1) Byłem pacjentem kilku przychodni ,aż trafiłem do przychodni Brzeźno.Mimo iż... Zadowolony pacjent nie emeryt