Katarzyna - opinia (1) Ja również leczyłam się u tego doktora ale w przychodni na ul.... Katarzyna a propos internisty (1) próbuje dostac sie do internisty od dwóch dni,niestety bezskutecznie,... chora Oby takich więcej...lekarzy!!!. (1) Bardzo dobry specjaista laryngolog-alergolog Bibula
Poród (1) Urodziłam w nocy 23 czerwca synka przez cesarskie cięcie. Poród wspominam... Bogusia doskonala klinika (1) 1 raz w życiu nie denerwuje sie kiedy mam sie umówić na wizytę, nie muszę... Karolina zadna rewelacja, jest coraz gorzej (1) umowienie sie na wizyte graniczy z cudem(panie w recepcji chyba non stop... karolina polecam (1) Polecam serdecznie, bardzo profesjonalna klinika. Jestem bardzo zadowolona... adiaps Rewelacxja (1) nadzwyczajnie miła i serdeczna w podejściu do pacjenta. Bardzo fachowa porada. mietek warto stosować wypełniacze (1) Wyleczył bardzo szybko/w pół roku /córkę z bardzo! silnego trądziku.Ja... barbara Elwira - opinia (1) Potwierdzam uwagi innych internautów: 1) obsługa w rejestracji nadal jak w... Elwira Elwira - opinia (1) Najgorsza jest "starsza" obsługa w rejestracji. Ale lekarze są "wporzo". Elwira Godny polecenia (2) Gabinet jak również osoba Pana doktora są godne polecenia pan doktor to... kasia kosecka Bardzo przystepne ceny (1) jestem zadowolony , taniej niz w megaszopach bo tam reklama swoje a ceny... Piotr Skuteczne leczenie dermatologiczne (1) Schorzenie, które przez 10 (!) lat opierało się dermatologom w publicznych... Sebastian już nie pacjentka - opinia (1) Zgadzam się z przedmówczynią w kwestii podejścia do pacjenta. Żałuję, że nie... już nie pacjentka Przychodnia, która dla której pacjent jest najważniejszy!!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą obsługą rejestrując się do... ewik Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zostałam potraktowana kompleksowo i... Ada REWELACJA (1) NAJLEPSZE CENTRUM STOMATOLOGICZNE REWELACYJNA OBSŁUGA NO MOŻE PO ZA... ROBERT swietny lekarz (1) chodzilam do tego lekarza juz dawno obecnie prowadzi moja ciaze.jest to... pacjentka poród w Redłowie (1) Tydzień temu urodziłam córeczkę i jestem zachwycona szpitalem, personelem,... Iwona