Świetny pediatra (1) Mieszkam na Morenie od wielu lat i leczę się w przychodni. Nie zgadzam się z... R. Szymańska Gdańszczanka - opinia (1) Szczególnie polecam panie w laboratorium - nigdzie indziej nie pobierano mi... Gdańszczanka ortopedia (1) bardzo polecam ten oddzial opieka zwlaszcza pielegniarska bez zastrzezen... aga
Oddział Dziecięcy (1) Leczyłam się kilka lat na Iddziale Interny Dziecięcej w Szpitalu Wojewódzkim... Agnieszka Ch. i za - opinia (1) Przyjmuje tam wielu lekarzy ale zle doswiadczenie mam z jedna doktor W.. W... i za polecam:) (1) bardzo miła i dokładna lekarka...robiłam u niej 2 razy usg i jestem bardzo... marta Wygladzania zmarszczk, 04,08.08. (2) Respekt, lekarz ktorego polecam kazdemu duza kompetencja !!! mily, bardzo... Mark-Stolz polecam (1) Może i ja dopisze się na temat pani dr Kujawy. Miałam problemy... pacjentka meg - opinia (1) Już podczas pierwszej wizyty zaskarbił sobie moją sympatię i mam nadzieję, że... meg świetny gabinet (1) byłem wczoraj w nocy z ostrym bólem zęba, nie wiedaiłem że w ogóle może... Tomek Ania - opinia (1) Polecam wszystki chorym ten właśnie szpital szczególnie oddział chirurgiczny... Ania Ortopeda- rewelacja! (1) Ja w tej przychodni korzystam z uslug lekarza ortopedy, ktory zajmuje sie... Martka POZDRAWAM PANI JOLU .... (1) WITAM BARDZO GORACO DZIEKUJE ZA LECZENIE MOICH ZABKOW I MOJEJ RODZINKI... KATARZYNA MORAWSKA Polecam !!! (1) Szczerze polecam to dobry specjalista. Jest konkretny, rzeczowy i... gość mogło być gorzej. (1) POtwierdzam opinię, z umówienie sięn a wizytę graniczy wręcz z cudem.... zadowolona pacjentka sylwia - opinia (1) dziewczyny!duzo stresu przed wizyta, ale szybko okazało się,że to cudowny... sylwia rewelacja (1) polecam tego lekarza, jedyny lekarz który naprawde interesuje się zdrowiem... wioleta gdańsk Miła ale niestety nieskuteczna (1) Sympatyczne, cierpliwe podejście do pacjenta ale bez skutku. Zmarnowałam trzy... Zawiedziona negetyw (1) Absolutnie nie polecam tego lekarza. Ceny wysokie a na wizytę czeka się nawet... Dor. Poprostu rewelacja (1) Oby wszyscy lekarze na całym świecie mieli takie podejście jak Pani Małgosia... Mama Dawidka