twój wymarzony motor?

jaki jest twój wymarzony motor?
mi niesamowicie podobają się motory kawasaki, to piękne maszyny, mają w sobie coś z tygrysa. A wy mają markę cenicie najbardziej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: twój wymarzony motor?

Motocykl a nie motor... A swoją drogą nie o podobanie się chodzi większości kierowców, no chyba, że jesteś jak część kobiet (bo ładne, bo kolor itp.). Ogolnie wnioskuje, ze masz z 15 lat
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

-czerwony ... na litere "D"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam słownik języka polskiego - obie formy są poprawne, a motor nawet ma szersze znaczenie semiotyczne. To tak, zanim się zaczniesz znowu wymądrzać i pseudopsychologizować.
zgadzam się z autorem. Kawasaki to świetne maszyny. a wiecie w ogóle, że kawasaki wypuścił także skutery?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

motor to mozesz miec w pralce ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hondy! Są niezawodne, mają silniki nie do zajechania, rewelacyjnie się nimi jeździ i są piękne :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

fuma, albo SHL
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten który mam w garażu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do tej pory miałem dwa motocykle firmy Kawasaki i jedną Yamahę. W porównaniu do Kawasaki, Yamaha była zupełnie bez polotu i często mi się psuła - nie wiem może trafił mi się jakiś felerny model. Co do Kawasaki to większość motocykli ma świetne osiągi, a przy tym w odróżnieniu od konkurencji, cenowo wypada lepiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...