wiatry

Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony środek na uciążliwe wiatry? Zaznaczam że nie jest to kwestia diety i proszę powstrzymać się od złośliwych komentarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wiatry

Takie mocne wzdęcia mogą świadczyć o słabo działającej wątrobie lub lekkiej dysfunkcji woreczka żółciowego.
Polecam tabletki typu hepatil, verdin itp. powinny pomóc :)
Efekt widać po 2 dniach stosowania wedle ulotki - raczej górne dawki przyjąć bo leki są ziołowe, ale nie należy ich całkowicie odstawiać bo objawy po 2 -3 dniach wracają, można tylko zmniejszyć dawkę.

"Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony środek na uciążliwe wiatry?"

Polecam często wietrzyć mieszkanie i jak najwięcej czasu spędzać na balkonie.

Jeśli to halny... nie ma rady, tylko lekarz lub farmaceuta pomoże.

W końcu jesteśmy nad morzem - tutaj zawsze wieje aż d.pę urywa

Nie przejmuj się kaśliwymi uwagami spamerów ;)

Spróbuj może pić dużo activii bo to reguluje metabolizm i gospodarkę jelitową
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

prosty,naturalny sposób- KMINEK:)

proponuje wsadzic sobie korek w d....pe ;) na[ewno pomoze :D

niektórym powinni zabronic wchodzic na forum i odciac internet ;/
kretyni.

Jak napisali poprzednicy prawdopodobnie zaczyna coś szwankować ( wątroba, trzustka, woreczek albo wszystko po trochu) Byłem w takiej samej sytuacji - pierdziałem nawet po wodzie gazowanej. Ciężko było wytrzymać bez puszczenia bąka nawet 15 minut. Szczególnie było to uciążliwe gdy się pracowało z ludźmi lub u ludzi.W tej chwili nie mam takiego wielkiego problemu ( został taki malutki). Od pewnego czasu używam urządzenia Ceragem i robię sobie zabiegi specjalistyczne na brzuch. miałem reakcję oczyszczania się trzustki w postaci białej kupy ( całkiem biała !!!!), a potem oczyszczała mi się wątroba i kupa była czarna. Teraz wszystko powoli wraca do normy, gazy są normalne, a nie jak z szamba, nie rozsadzają mi już jelit i nie męczy mnie zgaga po byle czym. Zaczynam normalnie funkcjonować

daj spokoj juz z tym reklamowaniem kolejnego badziewia zeby tylko kase od ludzi mogli wyciagac - takkkkkk jasne ten ceragem to panaceum na wszelkie dolegliwosci , cudowny srodek ! zenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po pierwsze nie do Ciebie pisałem i Tobie chciałem pomóc. Po drugie gadanie głupot o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia staje się powoli narodowym sportem. Natomiast jeśli liczysz na NFZ (narodową fikcję zdrowia) to się któregoś razu nie doliczysz. Selekcja naturalna ( czy oby ktoś jej nie pomaga?) tak i tak działa na pewno dopadnie jako pierwszych głupich i chorych. Ja mam taką dewizę : Umiesz liczyć - licz na siebie.

http://www.ceragem.radom.pl/dla-klientow/opinie-klientow http://tojanarkoman.blogspot.com/2010/09/latami-szukaem-czegos-co-pomogoby-mi.html
dodatkowo do poczytania dla niedowiarków i wszystkowiedzących, szczególnie polecam ten drugi

Wiatry sa po słodyczach i tyle.

polecam picie miąższu z aloesu, znakomicie oczyszcza jelita ze wszystkich złogów. według mnie potrzebne by ci było totalne oczyszczenie organizmu.

swoja droga ktos zaklada watek o pierdach i wymaga powagi, biednu zawsze w oczy wieje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jakie tabletki na libido działają (37 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...