mole jak je zwalczyc?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
witajcie?
dzis zauwazyłam u siebie w mieszkaniu kilka moli chyba...
nastepnie zaczełam przegladac odziez i jeden był w szafie,jak sie ich pozdyc,skad sie wziełe?
prosze pomozcie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mole jak je zwalczyc?

hej-najlepiej kupić zawieszki do szafy-dobre są Raid-przetestowałam:)mole nie lubia też zapachy farby drukarskiej więc jakieś nowe gazetki powkładaj do szaf-powinny zniknąc.

wszystko wyjmij z szafy i wytrzep, najlepiej nad wanna wtedy najlepiej na bialym tle widac wszystkie śmieci i zobaczysz co ci sie przez zime zalęgło
na mole najlepsza jest naftalina, niestety zapach ma wredny,
w sklepach jest pelno srodkow na mole, nabardziej przyjazny zapach dla nas to lawenda, kupowałam takie specjalne zawieszki raid lawendowy na mole.
i jest jeszcze coś rewelacyjnego czego juz od kilkunastu lat niestety nie moge kupić, są to galazki ktore sie kupowało na rynku, potocznie mowiono na to "bagno" , moze jakies stare kobiety we wsiach by dokladnie wiedziały jak to sie fachowo nazywało. zaletą był brak zapachu odczuwalnego przez czlowieka, wkładało sie to na zimę do szaf i mole sie nie zalęgały

Raid + zapach lawendy + torebki z jakąś herbatką ziołową + gruntowne porządki :)

oby szybko, bo te maleństwa lubią robić dziury w najlepszych ubraniach :D

Inne tematy z forum

pomysł na ... biznes (14 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, szukam pomusłu na biznes z dofinansowania. Szykuje mi się wypowiedzenie z...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...