nadruki na ubraniach - gdzie robią?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
gdzie zrobię fajne nadruki na ubraniach dziecięcych(stacjonarnie lub przez internet)? zależy mi na dobrej jakości, żywe kolory itp no i możliwość wydruku własnych wzorów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nadruki na ubraniach - gdzie robią?

w galerii przymorze na I pietrze cos takiego jest kolo sklepu takko.

Jest fajny sklep w Gdyni przy ul. Kisielewskiego. Nazywa się KADOK, a robią w nim nadruki jakie chcesz i na czym chcesz :) Zajmują się tak robieniem gadżetów na zamówienia firm, ale realizują też indywidualne zamówienia, np. na koszulki czy kubki z nadrukami. Wiem, bo sama korzystałam, a narzeczony zamawiał tam koszulki z nadrukami do ich amatorskiego, pracowniczego zespołu piłkarskiego. Jest blisko (nie trzeba się bujać po Allegro), odzież jest też wysokiej jakości i stosunkowo tanio :) No i szybko się uwijają z robotą :)

zamawiałam jakiś czas temu nadruki w A3extra w Poznaniu. To była odzież sportowa i naprawdę fajnie to wyszło. Także polecam

Znam wiele firm w tym moją które robią przez świetą drukarnie https://brand-skills.pl/ , szyją też odzież i mają bardzo duży wybór gadżetów reklamowych. Polecam.

Ja wykonywałam ostatnio bardzo dużo nadruków na koszulkach, torbach bawełnianych i etykietach do słoiczków w A3extra z Poznania (drukarnia online) i jestem bardzo zadowolona z efektów naszej współpracy.

A może tutaj https://www.promonadruk.pl/nadruki-na-ubraniach/nadruki-na-odziezy/folia-flock/ ? Zdobienie jest bardzo trwałe i nadają się do prostych wzorów jednokolorowych pozbawionych drobnych elementów. Folię można nanosić na większość materiałów dostępnych na rynku ( naturalne, sztuczne ). Cechą charakterystyczną folii flock jest meszek przypominający w dotyku zamsz.

Inne tematy z forum

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Kuchnia (40 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...