czy ktoś wie gdzie w trójmieście dostane najtańsze obrączki slubne??
w jakiś sklepach mogę szukac?/(chodiz o cene-jak najtaniej)
01
Re: najtansze obraczki
~malenka2
(12 lat temu)
Witam,
Nie wiem czy ineresuje Cie złotnik poza Gdańskiem chodzi mi o Starogard Gdański.
Na ul. Gdańskiej jest super złotnik, jeśli masz swoje złoto to koszt za dwie obraczki to 150zł na prawde dobrze wykonane jeśli nie masz złota mozna na prawde tanio tam kupić. Oczywiscie jest kilka wzorów i na miejscu wybierasz co Ci sie podoba;)
23
~ldld
(12 lat temu)
chodiz mi o zakup gotowych obrączek. nie mam swojego zlota
00
~malenka2
(12 lat temu)
Z kupnem złota na miejscu ok 1300 zł.
00
~kika
(12 lat temu)
Hej spróbuj na hali targowej w gdańsku jest tam 2 jubilerów jeden drogi ale 2 ma naprawdę fajne ceny
30
~krak
(12 lat temu)
Złotnik przy stacji SKM Gdynia Leszczynki, poproś o obrączki ze złota 0,333
00
~kasja
(12 lat temu)
Na Chełmie na pasażu Tesco, sklep Apart. Za jedną 333 286 zł. Ja tam chcę kupić swoje na kwiecień..:)
10
Asiula_29
(12 lat temu)
Jubiler Czarkowski we wrzeszczu ul. Grunwaldzka. W tamtym roku w sierpniu za parę płacilismy ok.1200zl. Miła obsluga, ładne wykonanie.
31
wesoladama
(12 lat temu)
Tez zamawialysmy obrączki u Czarkowskich , zapłaciliśmy ok 1250 zł
11
agulaaa
(12 lat temu)
malenka 2 - mnie interesuje ten jubiler ze starogardu, możesz podać jakieś konkretniejsze namiary? bo w necie go nie widzę..
23
~malenka2
(12 lat temu)
Witam,
To mały zakład typowo złotniczy. Jak wjedziesz do starogardu od Strony Gdańska to za wiaduktem bedzie po prawej Salon Sukini slubnych a na przeciwko niego złotnik. Jest to róg ul. Gdańskiej i Skorupki.
Na miejscu pokaże Ci kilka wzorów. Nie wiem jak ze zdobieniami kamien itd bo mnie to nie ineresowało ale mysle ze warto sie wyvrac bo wykonanie jest bardzo dovre a ceba rewelacyjna. Oczywiscie grawer i tak dalej tez na miejscu.
33
agulaaa
(12 lat temu)
dzięki za info :) akurat bywamy czasem w starogardzie, więc przy okazji podjedziemy i spytamy:)