naprawde glupie pytanie o garnuszek-klocuszek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny, normalnie sorki z gory za glupie pytanie.Kupilam po kims garnuszek-klocuszek.Brak jednego elementu,stad myslaalam, ze ze moze nie gra zadnych melodii...Dzis po 2 tygodniach uzytkowania synek niechcacy wlaczyl jakas meldyjke..Wszyscy sie zdziwilismy,ale powotrzyc by sie wlaczyla za grosz nie umiemy...Normalnie jak jacys idioci..Czy jest jakis inny przycisk niz te na dole do wlaczenia jej? sorki naprawde za tak idiotyczne pewnie pytanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: naprawde glupie pytanie o garnuszek-klocuszek

Hmmm chyba nie ma,tylko ten z przodu,ktory przelacza sie w prawo lub w lewo i jeszcze gra jak wlozysz reke do garnuszka(wrzucisz klocek)tam jest taki czujnik i tez wtedy gra melodyjke

melodie powinny być - gdy wkładasz rękę, gdy naciska się na nosek i przy wkładaniu elementów - pod każdym otworem jest przycisk - garnuszek albo liczy albo kształty określa

nie ma a moze baterie sa juz do wymiany bo gra tak jak dziewczyny napisaly

Dokładnie, sprawdź baterie.. jak są słabe to te 'czujniki' kiepsko działają i garnek gra raz na jakiś czas ;)

Albo zabawka jest zepsuta i raz gra a raz nie...

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...