nauki przedmałżeńskie + poradnia

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
gdzie polecacie na terenie trójmiasta?
czy ktoś może zna terminy?
czy jest możliwość odbycia nauk w trybie weekendowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nauki przedmałżeńskie + poradnia

Fajne nauki sa w Oliwie przy Katedrze Oliwskiej. Prowadzi je uroczy pan Wacław, ktorego milo sie slucha bez wzgledu na to, czy jestescie mocno wierzacy, czy nie. Polecam! Odbywaja sie one w salce przy bocznym wejsciu do katedry i gdzies tam na tablicy ogloszen powinnien byc grafik spotkan. A poradnia malzenska jest wszedzie podobna.....

ja byłam na tych naukach i nie polecam, nudy, straszne nudy. Facet uważa że idełem rodziny katolickiej jest która ma conajmniej 20 dzieci. Wiem dokładnie bo miałam z tym panem te spotkania i jeszcze dodatkowo poradnie. I naprawdę cieszę się że mam to za sobą i wszpółczuję Tym którzy mają to przed sobą. Życzę dużo wytrwałości

Prawda jest taka ze nudy sa praktyczne wszedzie. Bazujac na tym, co opowiadali mi znajomi o naukach przez ktore oni przeszli, moim zdaniem tam bylo znacznie lepiej:)

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...