nie polecam

Temat dostępny też na forum: Arena LaserTag
ogolem jedno wielkie nieporozumienie, warunki w jakich czlowiek sie przebiera to jedna wielkie nieporozumienie , sama arena dosyc mala , sprzet oraz cena pozostawia rownierz wiele do zyczenia , aby nikt mnie nie posadzil o postawe malkontenta dodam iz placowka w gdyni jest znacnzie lepsza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: nie polecam

Pozdrawiamy konkurencję z Gdyni ;)
Szkoda tylko że tak niski poziom tego postu.
W opowiedzi:
1) pzepieranie - zamykana schludna i czysta toaleta...
2) arena - trzy razy więkrza niż w Gdyni
3) sprzęt - nowy ma kilka dni, w chwili obecnej najbardziej zaawansoany system NA ŚWIECIE!
4) cena - dokładnie taka ja w Gdyni
5) placówka w gdyni lepsza... no comment ;)

Pozdrawiamy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19

Witam

Prosiłbym tylko o niesugerowanie że pierwszy post pisał ktoś z Gdyńskiej Areny, my wyznajemy tylko i wyłącznie zdrową konkurencję. Tak więc posty tego typu na pewno nie pochodzą od nas. Poza tym sami nie ukrywamy że arena Rudego Kota jest większa od Gdyńskiego Labiryntu.

Nie będziemy tutaj robić reklamy, pragnę tylko sprostować jak już napisałem, pierwszy post nie jest naszego autorstwa. Co do zaawansowania gdańskiego sprzętu, zapraszamy wszystkich miłośników Laser taga o wyprawę po trzech arenach, Rudego Kota, Labiryntu Zoltar oraz Red Eye Areny. Niech każdy osobiście oceni który sprzęt jest bardziej zaawansowany.
Co do sprawy cen, nasze ceny są zdecydowanie inne tutaj nie wprowadzajmy klientów w błąd.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Arena dosyć mała a w Gdyni jeszcze mniejsza..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0