nnt. Gdzie mogę kupić w dobrej cenie firanki tzw. makaron, interesuje mnie Gdańsk

Temat dostępny też na forum: Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Szukam w/w firanek dł. 250 cm/ szer 90 lub 150cm w kolorach wanilia, krem i czekoladowy.

Jeśli widziałyście gdzieś dajcie proszę znać:) Nie chcę jeździć bez sensu po całym Gdańsku, w ostateczności zamówię przez Allegro.

Z góry dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Gdzie mogę kupić w dobrej cenie firanki tzw. makaron, interesuje mnie Gdańsk

ja szukałam w sklepach, ceny 2x drozsze niz w allegro.Ostatecznie wybralam allegro

Re: nnt. Gdzie mogę kupić w dobrej cenie firanki tzw. makaron, interesuje mnie Gdańsk

ja tez kupiłam na allegro, najtańsze, nawet jak sie doliczy przesyłkę

A macie sprawdzonych sprzedawców na allegro? Byłyście zadowolone z firan?

Dziewczyny a skąd zamawiałyście może z oknodekor? Jak z jakością firanek, i z kolorami podanymi na stronie czy kolory różnią się dużo od pokazanych na zdjęciu?

W Biedronce ostatnio były w promocji :)

Inne tematy z forum

ortodonta gdańsk (27 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

nnt. panele w całym mieszkaniu - przedpokój i kuchnia? (16 odpowiedzi)

dziewczyny - zastanawiam się nad położeniem paneli wszędzie poza łazienką. Głównie dlatego że...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...