nnt Przychodnia Morena, polecicie rodzinnego?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, bardzo prosze o polecenie lekarza rodzinnego z Przychodni Morena, do ktorej chcialabym sie przeniesc z Przychodni Studenckiej. Chodzi mi o kompetentnego lekarza ktory nie robi problemow z daniem skierowania w uzasadnionym przypadku. Dziekuje z gory :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt Przychodnia Morena, polecicie rodzinnego?

Dr. Edyta Artemiuk...najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam, z całego serca polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hej
słuchaj ja mieszkam na morenie i caly czas chodze do lekarki pediatry dla dzieci i powiem ci ze jest super.daje zwolnienia na ile chce daje skierowania jak tylko chce :) ogolnie jest SUPER babeczka :)
nazywa sie Hinglot-Langer Lucyna naprawde polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja z dr. Langer akurat mam złe wspomnienia :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej, ja również chodze do przychodni na morenie cały czas do lekarze rodzinnego dziecko chore;P nie przepisałam się bo tam jest najlepiej - a polecam dr. Siemaczko. Nigdy przenigdy nie robił problemów i nie kazał się przepisać mimo mojego wieku:) Ostatnio powiedział, że będzie się cieszyć jak mnie z dziećmi przyszłymi będzie mógł leczyć:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki Dziewczyny. Mnie osoby dorosłej nie zapiszą już do pediatry, więc spróbuję dostać się do pani Edyty.. Tylko, skoro jest taka dobra, pewnie nie będzie łatwo. Czekam na alternatywne propozycje.

jestem z Moreny i od urodzenia aż do dziś lecze się u rodzinnego ,

NAJLEPSZYM lekarzem jest Dr TURSKI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez sie kiedys leczyłam u Siemaszki :D świetny był, zawsze do mnie mówił jak mnie widział "Marta, Marta...grzechu warta" :D
Co do dr.Artemiuk to jest do niej zawsze peeeełno ludzi i niestety rejestrować trzeba sie na bieżąco, czyli z samego rana zanim jeszcze otworza przychodnie stać przed wejsciem i ustawiac się w kolejce :/ to jest jedyny minus, ale na prawde warto sie poświęcic ;)

a czy w Przychodni Morena nie mozna zarejestrowac sie telefonicznie?? rozumiem, ze moze byc problem z miejscem na dzien, w ktorym dzwonię, ale chyba zapisują na kolejne dni?

tak ,zapisują , a jak coś poważnego to i tego samego dnia przyjmą

dziękuję :)

a tak w razie czego to codziennie od 19 albo 20 są dyżury nocne i nie ma kolejek

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (39 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...