nnt drogie forumki gdzie zamawiałyście kuchnie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
mam do was pytanie, na pewno wiele z was , nie dawno kupiła mieszkanie, ja własnie teraz i szukam mebli kuchennych i bardzo bardzo sie zdziwiłam ceną, meble ok 23 tys plus sprzet 14 to dla mnie masakra, na sprzecie nie da już się bardziej zaoszczędzić, myślałam zeby poszukać tańszych mebli ale na nawet na giełdzie wycenili na 14 bez blatu , jak możecie kogoś polecić albo odradzić jakis salon to będe bardzo wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt drogie forumki gdzie zamawiałyście kuchnie

mamo filipa skąd jesteś? Mój mąż robi meble na zamówienie. Napisz maila alicja20051@wp.pl

my mamy na zamówienie robione piękne meble - studio Net Meble Kuchenne, daliśmy 4 lata temu 14 tys. + sprzęty, polecam bo jakoś bardzo dobra (mieliśmy co prawda wpadkę z odbarwieniem frontów, ale jak poprawili to problem nie powrócił już) ja mam w takim stylu rustykalnym (widać tylko połowę kuchni bo mam ją dość sporą):

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Karolinka29, a masz meble z forniru czy z płyty?Ja właśnie się boję że zrobie meble za tyle pieniędzy a bedzie coś się działo, zaraz poszukam ich strony i wyśle projekt by stępnie wycenili

zdaje się, że z płyty mamy; co do tych odbarwień to u nas na większość szafek padało słońce i miejscami robiły się wybarwienia, ale nie było żadnego problemu z reklamacją - nawet wymienili nam wszystkie fronty nie tylko te odbarwione i jakby zakonserwowali czymś innym i teraz naprawdę nic się nie dzieje; montaż był jednego dnia sprawnie i szybko - ja tę firmę na pewno mogę polecić :) acha i nie wiem jak u innych, ale u nas czasami pękają samoczynnie te porcelanowe uchwyty, ale i z tym nie ma problemu bo jak coś to zawsze wymieniają

Nam meble kuchenne robiła firma meb-mat z kisielic, chociaż są spod Iławy to w Trójmieście są dość często, chłopaki działają szybko i konkretnie - bezpłatnie przyjechali zrobić pomiar, pokazali próbniki a potem przedstawili "przystępny" kosztorys, chyba w ciągu 3 tygodni mieliśmy meble, przywieźli gotowe szafki więc skręcanie trwało kilka godzin.
Wejdz na ich stronę i zobacz moze cos Ci się spodoba albo zainspiruje.

Acha sprzet kupowaliśmy z internetu z firmy z neo24 firma z wrocławia,
czasami mają opcję darmowej dostawy

dziękuje , sprzet chcemy kupić z strony rtv euro agd, własnie mają promocje i darmowy dowóz, już wchodzę na stronę

ja mam z ikei kuchnię, polecam bardzo!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko w ikea nie ma takiego koloru forniru jak potrzebuje

My mamy kuchnię z Aredo z Carefura. Dosyć szybki montraz- max 4 tyg od czasu złożenia zamówienia. Narazie mamy rok, ale nic się nie dzieje z kuchnia :)

http://www.meblo-rand.pl/

firma z elbląga, jutro mają nam zamontować, namiary wzięliśmy od znajomych, u nich wyglądało super, koszt ok 7500zł

smith , ta firma z elbąga u mnie była , ja ich wziełam z giełdy w pruszczu,oni wycenili kuchnie na 13-14 tys ale miałam problem u nich z blatem a nie chce w jednej firmie robic blatu a w drugiej szafek nie myślałam ze kupno kuchni to taki problem wcale mnie nie cieszy ta moja przeprowadzka

najbardziej zastanawia mnie ten koszt ja naprawde mam mało szafek a tyle kasy smith a jesli moge zapytać , dużą masz kuchnie, ja własnie na taki koszt liczyłam a z czego robicie?

witam proszę mi przesłać na maila jakiś wstępny projekt jak Pani posiada zrobię wycenę mdc_meble@tlen.pl pozdrawiam

Ja mam z nobilii - niemieckie meble. Jakościowo jestem b.zadowolona, bo meble są warte każdej ceny. Przyjeżdżają złożone na gotowo, świetnie zapakowane. Co do przedstawicielstwa w GD już gorzej - nie do końca jestem zadowolona z obsługi.
Natomiast ceny powalające! Ja zapłaciłam za kuchnię całą 11 tys zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej, my robiliśmy rok temu w lupomeble.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni. Co prawda płaciliśmy 15 tys. za meble, ale to wszystko zależy od tego, co chcesz mieć. Nam zalezało na zawiasach bluma, szafkach ze szklanym frontem otwieranych do góry, magic cornerze itp. co podraża koszty. Jedyny minus to trochę niesłowność Pana Stolarza, ale jakoś to przeżyliśmy bo cenę miał konkurencyjną w porównaniu do innych firm, w których się orientowaliśmy. Zdziwiłaś mnie trochę ceną sprzętów- my za zmywarkę, płytę, piekarnik, microfalę (wszystko Boscha) i lodówkę Gorenje zapłaciliśmy 9 tysięcy.

ja tez mam kuchnie z ikei jestem meeega zadowolona(czytalam ze nie maja frontow)takich jakich potrzebujesz)a za sprzet(zmywarka,plyta,okap-gorenje,piekarnik,mikrofalowka i lodowka(nie pod zabudowe) wszystko samsung,zaplacilismy ponad 10tys,takze mysle ze calkiem nie duzo,chyba ze strony eletromarket.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko ikea, super jakość, bezproblemowa, 25letnia gwarancja
mam juz 5 lat kuchnie od nich, nie ma dotychczas zadnego uszczerbku, taka sama z gorszymi zawiasami wyceniona u stolarzy- najtaniej prawie 100% drozsza( w górę)

mama filipa, nie mam pojęcia z czego to jest, w każdym razie szafki są białe na wysoki połysk, za 3-4 dni mogę wstawić zdjęcie bo na razie wszystko jest obklejone folią

Hej. ja robiłam kuchnię w grudniu, nie umiem wkleić zdjęcia, więc podaję stronę. To ta biała z roletami pionowymi i wyspą na środku, dałam 10 000 zł, prowadnice bluma , otwieranie górnych szafek na nacisk ręką(tip-on, czy jakoś tak), a dolne uchwyty frezowane, wszystko w macie.
http://www.czerniawski-meble.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja polecam galerie kuchnie style przy Wielkopolskiej w Gdyni,meble naprawdę wysokiej jakości i bardzo dobre ceny na AGD głównie bosch i siemens.Tu strona http://www.kuchniestyle.pl/meble-kuchenne-gdynia-3.html na stronie trochę mało zdjęć ale bardzo fajne kuchnie mają na miejscu w salonie można obejrzeć i sprawdzić jakość na miejscu.

na co zwrócić uwagę przy zamawianiu kuchni http://www.projektykuchni.cba.pl

OMIJAJCIE Z Daleka to pseudo studio mebli - Kuchnie Style na Wielkopolskiej w Gdyni.. zrobiłem u nich meble za 100 k pln i szkoda gadać.. masa niedoróbek, problemy z blatami i najgorsze - różne odcienie mebli w tym samy pomieszczeniu i głupie tłumaczenie szefostwa " że przecież trzeba się dobrze przyjrzeć żeby zobaczyć różnice..

do tego montaż - montażyści narobili mnóstwo szkód na ścianach i w samych meblach i kolejne głupie tłumaczenie z ich strony że to przecież prace stolarskie i to normalne że uszkodzeia mogą się zdarzyć

MA SA KRA - drogo a jakość dramatyczna.

partacze na całego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...