nnt. gdzie najtańsze konto firmowe?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny wiem, że kilka z Was ma działalność gospodarczą podpowiedzcie gdzie zalożyć konto firmowe (miałam pko i chciała bym coś innego) zależy mi na czymś tanim w utrzymaniu, może internetowe. Tam miały by wpłynąć pieniążki z dotacji z UP i robiła bym z niego opłaty ZUS i max 2 przelewy miesięcznie :) polećcie coś :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. gdzie najtańsze konto firmowe?

Polecam mBank. Płaci się tylko za kartę i przelew 1 zł

ja także polecam mBank. konto darmowe, kartę ja mam też za darmo, bo kartę mam do konta prywatnego. poza tym przelewy do ZUS i US też za darmo, inne płatne 1 zł.

również polecam mBank, mąż ma u nich konto firmowe już 3 lata i jesteśmy bardzo zadowoleni! Super się robi przelewy do ZUS-u :)

Dużo osób teraz zmienia konta filmowe na korzystniejsze. Wiecie, że trzeba zgłosić tę zmianę? Czytałam o tym tutaj https://faar.pl/zmiana-firmowego-rachunku-bankowego-jak-gdzie-zglosic/ i byłam naprawdę zdziwiona, że dają za to kary :O

Inne tematy z forum

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...