nnt. miejsce na imprezę urodzinową Rumia/Gdynia??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Rumia
Słuchajcie mam bojowe zadanie zorganizować mojemu mężowi 30-te urodzinki! To ma być impreza niespodzianka, więc wszystko na mej głowie... a pojęcia nie mam gdzie można zrobić fajną imprezkę na około 12 osób, z jedzonkiem, alkoholem, gdzie można wnieść tort, z fajną muzyką a jednocześnie żeby było w miarę cicho i prywatnie, w sensie żeby nie była to ogromna impreza otwarta i hałas taki że trzeba do siebie krzyczeć.. (może być wynajem sali).. Na razie szukałam w Rumi i znalazłam jedynie Tawernę (pojęcia nie mam co to za miejsce - ktoś zna?) Obsesja się podobno przenosi, Kaszubska to trochę za duży chlew, Kredence jest zbyt elegancki i nudny, tequila to chyba ogromną salę ma, prędzej na wesela? Nie mogę znaleźć info odnośnie Jagi bo nie mają strony a byłam tam raz, daaaawno temu, przed przebudową... A Gdynia to już dla mnie zupełna niewiadoma, wieki nie byłam w żadnym pubie.. z resztą tam pewnie wszędzie tłok w soboty.. znacie jakieś fajne miejsca?? Błagam, pomocy! Mam mało czasu.. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. miejsce na imprezę urodzinową Rumia/Gdynia??

ja bym poleciła właśnie Obsesję, ostatnio robiliśmy tak kameralną rodzinną "18" chrześniaczki, jedzonko smaczne i tanie, a nie polecam na pewno Jagi, drogo i niezbyt smacznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tylko kurna Obsesja nieczynna... stronka nie działa, jest tam tylko info że się przenoszą.. a kiedy i gdzie to nie wiadomo..
chyba tam po prostu zadzwonię ale nie sądzę żeby się udało.. :( na maila nie odpisują

szkoda faktycznie... jeśli chodzi o Gdynię to może Cyganeria albo w kinie w Gemini co na dole tam jest taka knajpka

Szukam czegoś co ma stronę internetową bo załatwiać muszę zaocznie, w Cyganerii chyba byłam... fajnie tam było z tego co pamiętam.. trzeba by zadzwonić...

up

W Cyganerii raczej nie ma jedzenia, przynajmniej ja jakoś nie kojarzę.

W Gdyni jest Studio Smaku, można zamówić jedzenie, alkohol i ciasto można wnieść. myślę, że na 12 osób mogliby zamknąć cały lokal, a muzyk, byście mogli sami puszczać, wiem, że można stoły poprzestawiać i tańczyć. Latem jest super, bo mają taras z widokiem na morze.

zapomniałam o Desdemonie - fajne miejsce, tylko też nie wiem jak tam z jedzeniem :) a my teraz w lutym idziemy na kolację do Del Mar, gra tam wieczorem Malibu Latino więc można i zjeść i się pobawić - więc może tam?

A może Kniaz-Marengo w Rumi na Wybickiego

A ja moge polecić restauracje "w ogrodach" w Gdyni na wladysłąwa IV robilam tam kameralny obiad po ślubie cywilnym bardzo mile miejsce smaczne jedzonko,troszkę ciasno jak dla większej liczby osób,ale my w gromadce 10 osobowej spędzilismy czas bardzo sympatycznie :)

Dzięki za wszystkie propozycje, wszystko przeanalizowałam.... szukałam też sama... i korci mnie Pokład w Gdyni, strona internetowa zachęca- fajny wystrój, muzyka z lat 60'70'80, jedzonko, można rezerwować loże, jedyny mankament to to że to duże miejsce i pewnie głośno strasznie... ale jakbyśmy poszli przed imprezą, byłby czas na pogadanie a potem tańce...

Tylko że nigdy nie byłam na Pokładzie osobiście... co myślicie?

Różni moi znajomi robili przeróżne imprezy właśnie w "Pokładzie" (urodziny, panieńskie itp.). generalnie wszyscy zadowoleni, tyle że jest tam dość głośno więc o "pogaduchach" raczej nie ma co mysleć. Co do "Obsesji" to chyba był to jedyny lokal w Rumi na takie kameralne spotkania. Niestety, nie wiem gdzie się przenoszą. Zobacz może jeszcze w Rumi jest "Champion" - na ul. Żeromskiego. To coś w stylu restauracji, jest niewielka i ma stół bilardowy ( http://www.restauracja-champion.pl/ ).

ja nie byłam bo za daleko mieszkam ale znajomi chwalili sobie Pokład właśnie,a na urodzinkach nie gada się tylko...zycze udanej imprezki:))

Dzięki wszystkim za pomoc!

Zarezerwowałam Pokład, dam znać po powrocie jak było, może przyda się innym osobom szukającym miejsca na imprezę :) Wstępnie kontakt z obsługą bardzo miły, zapowiada się super zabawa :)

hmm... zaczynam się bać... za dwie butelki żołądkowej gorzkiej czystej de luxe (około 20 zł w sklepie) chcą... 180 zł!! :( Za jedzenie ceny mogę przeboleć, ale za alkohol i napoje... przesadzają.... i jeszcze koszt rezerwacji 5 zł od osoby.. bezzwrotnie.. tylko za to, że będą trzymać miejsce.. Tym sposobem zaczyna wychodzić spora sumka :P Bez wsparcia rodziny nie dam rady opłacić imprezy. Great.

gosiek, a wiesz co ja właśnie zarezerwowałam stolik na kolacje i imprezkę w Del-Mar przy plaży, w soboty gra tam na żywo Malibu Latino - można nawet potańczyć, stolik do 8 os. jest rezerwacja bezpłatnie, co prawda nie wiem jeszcze jakie mają tam jedzenie i picie i za ile, ale kontakt - mailowy zresztą bardzo miły i konkretny

juz po imprezie ;)

No więc tak... lokal bardzo fajnie się spisał, wszystko było super, obsługa, impreza, jedzenie bez zastrzeżeń...

ALE wciąż potwierdzam, że to miejsce dla osób z grubą kasą w portfelu, zabuliłam nieźle... :P Bluzkę na imprezę kupiłam specjalnie na wyprzedaży, zapłaciłam za nią 19,90 żeby lecieć po kosztach.. a tam kurna zwykłe poproszenie DJ'a o puszczenie JEDNEJ piosenki z dedykacją kosztowało mnie 20 zł.... o innych kosztach nie wspomnę...

no i jeszcze taka pierdoła- jak ktoś jest palący, to lepiej niech trzyma kurtkę w samochodzie przed lokalem a nie oddaje do szatni, bo każde wyjście na fajkę i zabranie z szatni kurtki oznacza płacenie kolejnych 2 zł za każdym razem :P A w kurtce nie wpuszczają na salę... Poza tym nawet jak bierze się 2 kurtki na jeden numerek/wieszak to i tak zapłaci się 4 zł a nie 2 :P Wiem że się rozdrabniam, ale te ceny to dla mnie jakaś paranoja :P

Ogólnie rzecz biorąc polecam lokal.

P.S. Dobrze mieć pod ręką "zapasowy" alkohol żeby nie zbankrutować :P

A może Piwnica Rajców w Gdańsku. Robiłam tam urodziny i było super. Bardzo fajna obsługa (miła i kontaktowa). Jedzonko tez sprawili wyśmienite i do tego mają przednie piwa

Piwnica Rajców jest super na takie imprezy. Bardzo dobrze zorganizowali mi imprezę urodzinową. No i mają wspaniałe piwo ważone na miejscu. Spokojnie można robić tam imprezy

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!