nnt szafy przesuwne w domu?

Czy ktoś kupował może gotowe szafy z drzwiami przesuwnymi z allegro? wiadomo,że najlepsze na wymiar,ale fundusze troche nie te a szafa potrzebna,nie wiem na co się zdecydowac i co w środku oprócz półek i drążka powinna mieć,co zdaje egzamin?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt szafy przesuwne w domu?

ja przypuszczam że szafa z allegro niczym się nie różni od ikei niski standard i niska cena... ja wykonuję szafy w dobrym standardzie w przystępnej cenie jak jest Pani zainteresowana proszę o kontakt
505 669 355 pozdrawiam

Szczerze polecam meble z Ikei choć droższe ale wytrzymałe.Zresztą innych firm też mam i nie narzekam :).Meble na wymiar i zamówienie są droższe niż w zwyczajnych sklepach.Dla mnie szafa miała byc praktyczna czyli głęboka więc podzieliłam ją na półki i wieszaki bez dodatkowych gadżetów w stylu np.kosze,szuflady (szkoda na to pieniędzy).Ja postawiłam na zwykłe kartonowe pudła do których dużo się mieści i nie widać większości gdy otwieram szafę.Chciałam mieć dużo półek bo nie sztuką jest mieć 4 i ustawiać na nich wieże z ciuchów,które za chwile sie rozpadną,a wiadomo,że ubrań przybywa :)
Wybór należy do Ciebie :)

Całkowicie się zgadzam szafa na wymiar jest droższa ale to oczywiste, ubrania na miarę też są droższe... wiadomo głównie się patrzy na fundusze, tak więc jak są ograniczone to można się zastanowić nad ikeą:D pozdrawiam

co do ograniczonych funduszy i szaf na wymiar to zależy u kogo Pani wyceniała szafę.

U nas szafy Indeco najtańsze w Trójmieście.

Zapraszam do nas: ekspozycja SZAF INDECO w Tesco Gdańsk Chełm, Cienista 30.

Wycenimy bezpłatnie szafę używając najtańszych opcji, co w cale nie oznacza że te "opcje" są najgorsze.

Po prostu uczciwie doradzę, z czego można w takiej szafie zrezygnować / co na co zamienić, by szafa była ładna, funkcjonalna i w dobrej cenie.

To widzimy się w Tesco, na Chełmie :-)

Inne tematy z forum

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...