montaż mebli IKEA-zamówić?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
Czy któraś z Was ma doświadczenie z zamównieniem montażu mebli przez ekipę IKEA? Chodzi mi o meble pokojowe, szafy itp.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: montaż mebli IKEA-zamówić?

ja zawsze sama skręcałam, a miałam sporo mebli z IKEI. Przy zakupie szafy zainwestowałam w końcówkę do wiertarki, żeby zrobić z niej wkrętarkę, bo ręka by mi wysiadła ;)
To nie jest trudne :)

my kupowaliśmy całą kuchnię z Ikea, mąż stwierdził, że będzie sam montował..., tylko, że montował z przerwami kilka miesięcy :) i po tym stwierdził, że był głupi, że nie wziął ekipy..., wobec powyższego następnym razem na pewno weźmiemy meble z montażem.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakm juz to tylko z montazem... nam sie w czasie montazu szafy caly tyl polamal i jedne drzwi ;/ porazka... poza tym tzreba uwazac i za mocno nic nie przykrecac heh bo sie mozna przekrecic na druga strone albo wbic kolki a mocno ;/ ja generalnie drugi raz mebli z ikeii bym nie zamawiala.. no chyabz e do kuchni bo sa naprawde ciekawe i mozna wybrac drozsza i mysle ze jakosciowa lepsza wersje :-)

my zawsze sami montujemy , nigdy nic się nie stało - instrukcje sa megadokladne , wszystkie elementy tez zawsze są więc szkoda placic kase za montaż ...a tani to on nie jest z tego co wiem

My też awsze sami składamy.
Mamy przy tym kupe smiechu :p Przynajmniej ja mam bo mój P. troche niecierpliwy jest :PPP

Wiele mebli sama składałam, instrukcje dokładne.

Montaż z Ikea nie jest tani. Złożyć można naprawde samemu tylko trzeba zacząć w piątek zeby to pół roku nie trwało właśnie i się zawziąć żby skończyń przed poniedziałkiem- zależy co mamy do złożenia :p

kuchnie mamy z ikea - najpierw mąż chciał sam montować, skręcił szafki, ale dla pewności i lepszego efektu resztę zrobiła ekipa montażowa- jest super.
co do mebli do pokoju zawsze robimy to sami, instrukcje są naprawdę mega proste i sprawia nam to (mężowi:)) duuużo frajdy

U Nas tez zawsze sami montujemy i rodzice to samo,ostatnio poprostu zainwetowalismy w kretarke i to skrecanie to sama przyjemnosc:D

Chyba 3/4 mebli mamy z IKEA, składanie ich to sama przyjemność, klocki LEGO dla dorosłych ;)

Zamawiałabym usługę tylko do skomplikowanej kuchni - z docinaniem szafek na wymiar, montażem AGD itd, bo mało skomplikowaną kuchnię mój mąż szybko złożył sam.

Inne tematy z forum

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...