(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

Widzisz to co zostało ci w podświadomości z pokazu

Zaświeć lampę z tyły swojego cud odkurzacza - i pożałujesz wydanych 6 kawałków A jak za naprawę przysolą ci dodatkowe 500 zł to może oprzytomniejesz
Albo lepiej jak zepsuje ci się sprzęt zanim go spłacisz - np po trzech latach

Trzeba czasem jednak poćwiczy asertywność aby być przygotowanym na ataki dobrze przygotowanego sprzedawcy który walczy wyłącznie o swoją pensję a nie o twoje zdrowie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Rozsiej świeży zapach w domu i zamknij oczy jak na reklamie a przed tobą wory ze śmieciami

Ile dostajesz za te opinie ?

Naciąganie słabych ludzi.
Powiedz sprzedawcy nie - a zobaczysz prawdziwe jego oblicze ( bo ucieka mu kilkaset złotych nie zarobionej prowizji - a Ty ile musisz na to pracować żeby zarobić to co on w jeden wieczór ?

Nie dla manipulacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Roboclean jest najlepszy

Chyba cię mocno słonko przypiekło
Może on ma dobre funkcje ale nie jest więcej wart niż 2 tysiaki
Pozostała kwota to kasa dla prezesa / szkoleniowców i sprzedawców

Niech pokaże wam jak kurzy tan Clean jak zaświeci lampę z tyły przy odkurzania - piękna ŚCIEMA - nie dajcie się oskubać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: odkurzacze ROBOCLEAN ? JA JESTEM ZADOWOLONY

Pierdu, pierdu

Zabierają bo mają z tego korzyść - od firmy zajmującej się recyklingiem

Nie dajcie się omamić
Tak jak ktoś mądry napisał - inny za 1/4 ceny działa tak samo
Czy ty zarabiasz 7- 10 tysięcy miesięcznie, pewnie nie
To dlaczego dopłacasz w granicach 1 tysiąca do pensji przedstawiciela ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na dzień dzisiejszy PEŁNY zestaw kosztuje u akwizytora ok. 8.500 zł.
Chcecie DOKŁADNIE TAKI SAM SPRZĘT zobaczyć za 2.630 zł? Proszę bardzo:
(edit: nie mogę wkleić linka bo działa jakiś filrr antyspamowy, ale wystarczy wejść na Allegro i wpisać nazwę/model)

Stan: nowy, popokazowy czyli w idealnym praktycznie stanie (zazwyczaj zmienia/odnawia się obudowę i dodaje nowe opakowanie oraz odnawia gwarancję).
Starszy model (parametry praktycznie te same, zmieniona jedynie obudowa) można nabyć za 1.000-1.500 zł.

Coś jeszcze: te cudowne garnki które oferują "przy okazji" za 1.800 zł można na e-bayu kupić za 50-60 euro...

Pozdrowienia dla kumatych i wyrazy współczucia dla naiwnych...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

Ech trole, trole...
No przecież widać, że z jednago IP piszecie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: roboclen to jeden wielki syf

Jestesmy w tej samej sytuacji co Pani.....Maz tez wziął tego Robocleana....na raty..z prezentacji oczywiście Pan tak nawinol makaron na uszy ze mąż zgłupiał i wziął go..po dwóch dniach stwierdziłam ze jest taki sprzęt za drogi i go zwracamy..a co sie okazalo Pan Przedstawiciel nie zostawił nam .Odstapienia od umowy zadzwoniłam do niegozapytalam oto...a on ze mam zadzwonic do biura i mi przyślą bo jemu się pierwszy raz cos takiego zdarza...itd..zadzwonilam do biura nic nie przysłali ...wiec postanowilamsama za męża napisać on tylko podpisam to Odstąpienie....zadzwonili i namawiali ze dzieci będą chorowali itd czemu taka decyzje żeśmy podieli....bo za drogidlanas ..straszyli sadami..i ze urządzenie u nas jest 2 dni i sprawdza czy je urzywalam pod komputerem jakimś....nie wiem co to znaczy...ale sprzęt stoi nie urzywany wiec ..jutro go zawiozę..powiedzieli ze prowizja 1000 zł...Nie wiem co jutro z tego wyniknie ..az sie boje..ale nigdy nie zaproszę juz przedstawiciela ..Nigdy więcej....Nigdy..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: roboclen to jeden wielki syf

Mogę prosić o wiadomość jestem w tej samej sytuacji co Pani ...mąż wziol go....jak Pani to zalatwila ze wzięli bez problemu i po ilu dniach go oddaliście im....prosze o pilny kontakt..690153971....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

moim zdaniem odkurzacz roboclean jest dość marnej jakości miałam go w domu przez 2 dni i jakoś nie zachwycił mnie niczym szczególnym po bliższym obejrzeniu okazało się że nie ma w tym odkurzaczu absolutnie żadnej kosmicznej technologii
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Te pierdoły o tym badziewnym odkurzaczu wypisują jego sprzedacy którzy wciskają ten bumel warty 400zł ludziom za 6000 hahaha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Właściwe pytanie jest, ile ty synku dostajesz od firmy, dla której piszesz nieprawdziwe rzeczy. Jak wiesz, bardzo dobre właściwości Robocleana są poparte certyfikatami renomowanych instytucji. Możliwości są więc takie: jesteś zafiksowanym hejterem lub właścicielem/pracownikiem konkurencji. Które jest właściwe?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

ciekawe ile zarabia synek który wypisuje te pozytywne hity, to nawet śmieszne jest
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zgadzam się z tym, że trzeba samemu na własne oczy zobaczyć, a właściwie włąsnymi rękoma przetestować. Na początku byłam sceptycznie nastawiona. W miarę używania bardzo doceniłam ten sprzęt.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super sprawa! To zawsze lepsze niż leki. Lekarze zamiast nich powinni przepisywać Robocleana!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: zakurzacz

Świetna nazwa! Dałabym 10 punktów jeśli by można :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj miałam preentację Roboclena, fantastyczny sprzęt! Myślę, że negatywne opinie tu na forum są przesadzone. Na włąsne oczy widziałam, jak działa, sprzątałam nim. Efekt jest rewelacyjny. Do tego różne końcówki i czyste powietrze przy odkurzaniu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Roboclean jest najlepszy

Mój synek ma alergię na kurz. Łzawiły mu oczy i ciągle miał katar. Gdy kupiłam Robocleana, wszystko mu przeszło! Nie musi już brać leków. Jestem bardzo wdzięczna przyjaciółce, która poleciła mnie przedstawicielowi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

zakurzacz

Za 300 zł kupisz zakurzacz, a nie odkurzacz! Z takiego odkurzacza duża część kurzu i odchody roztoczy wylatują z drugiej strony. To dlatego tak śmierdzi i dlatego po odkurzaniu na meblach osadza się kurz.

Roboclean jest najlepszy!

Roboclean ma dużo różnych końcówek. Są do odkurzania firanek, pilotów, słuchawki telefonu. Po odkurzaniu powietrze jest świeże, jest klimat jak w lesie. Robotem tym wyciągam też powietrze z worków próżniowych. Robiłam to zwykłym odkurzaczem, ale wlatywał do nich wtedy kurz. Jak odkurzam tą maszyną, to mogę ciągnąć za rurę. Gdy sprzątałam zwykłym odkurzaczem, to ciągle z niego wypadała. Jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia!

Roboclean jest fenomenalny! Już myślałam, że trzeba będzie wyrzucić dywany, a teraz są jak nowe! Nie śmierdzi, jak stary odkurzacz, nie ma kurzu na meblach po odkurzaniu. Odkurzam też pościel, jest świeża, nie muszę wynosić na balkon. Za nic bym nie zamieniła Robocleana na zwykły odkurzacz.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Patrycja - ocena (3 odpowiedzi)

Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam u innego homeopaty i...

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...

Radosław H - opinia (4 odpowiedzi)

Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z podziałem majątku....