(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Hmm.. Najlepiej chyba przetestować go. Jest taka możliwość?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W wodnych powietrze z kurzem i bakteriami przechodzi przez zbiornik z wodą. W bąblach wody tylko część zanieczyszczeń na styku powietrze - woda przechodzi do wody. W Robocleanie jest tzw. separator wodny. To wirnik, który obraca się z bardzo dużą prędkością. Rozbija wodę na bardzo małe cząsteczki i miesza z zasysanym powietrzem. Cały kurz i wszystkie bakterie mają styczność z wodą, do której przechodzą. Z tego względu system zastosowany w Robocleanie jest tak bardzo skuteczny.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak jest różnica między wodnymi a Robocleanem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Roboclean to jest to, co szukałam. Kiedyś kupiłam odkurzacz wodny w sklepie. Sporo zapłaciłam, ale nie sprzątał tak, jak bym chciała. W końcu dowiedziałam się od znajomej o Robocleanie, umówiłam się na prezentację i kupiłam go. Moje dywany wreszcie odzyskały swój kolor i nie muszę ich już trzepać.

Prawda. Wiele się naczytałem o sprzedaży na prezentacjach i byłem sceptyczny. Jednak kolega jest bardzo zadowolony z Robocleana i umówiłem się na prezentację. To bardzo dobry sprzęt!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To świetny odkurzacz! Są na tym forum negatywne opinie, ale mi się wydaje, że ich autorzy nigdy nie używali Robocleana. Najlepiej samemu go poużywać.

Pierze dywany, jonizuje powietrze i nawilża. Ma też dużo przystawek, którymi można odkurzać np. firanki i piloty.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie ma jeszcze funkcje?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie z Robocleana nazywają go urządzeniem wielofunkcyjnym. Dla mnie to bardzo dobry odkurzacz + inne funkcje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest odkurzacz czy klimatyzator?

Roboclean to doskonały sprzęt. Miałam zwykłe, wodne, ale Roboclean najdokładniej sprząta. Przebija też zwykłe odkurzacze możliwościami. teraz w te upały włączam go, aby schłodzić powietrze. Ostatnio wyciągałam nim powietrze z worków próżniowych.

Rzeczywiście wygląda to na nieuczciwe działanie konkurencji. Robocleana mam ja, moja córka i dwie koleżanki i wszystko z nim jest ok. To bardzo dobry sprzęt.

Uwaga! Przestrzegamy przed hejtem konkurencji, która pod różnymi nickami pisze na tym forum negatywne, nieprawdziwe opinie o Robocleanie. Pisane są z tego samego komputera, np. jednakowy nr IP: 178.159.141, a różne nicki: Kenzo, Drakula. Zapraszamy do zapoznania się z prawdziwymi informacjami na temat Robocleana:
http://roboclean-poland.pl/certyfikaty,3.html
http://www.swiatnauki.pl/8,1519.html
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy udało ci się wyplątać z zakupu tego odkurzacza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

wo gule.... ty analfabeto,możesz sprzedawac swój sprzet takim samym analfabetom jak ty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja również odradzam i przestrzegam przed zakupem i kontaktem z nieuczciwą firmą Zdecydowanie odradzam zakup urządzenia na firmę ( do czego gorąco namawia sprzedawca - pewnie to taka metoda naciągania klienta ) Jesli już dacie sie omamić sprzedawcy to po kilku dniach użytkowania dojdziecie do wniosku sie ze zostaliście " nabici w butelkę " i jeśli dokanliscie zakupu na firmę do podlegacie innym przepisom niż indywidualny klient . Nie możecie oddać urządzenia w ciągu 14 dni jeśli jesteście niezadowoleni . Wtedy zostaje Wam tylko wezwanie do usunięcia wady a tak naprawdę droga sądowa bo firma nie odpowiada na telefony i maile. Ja im nie odpuszczę i innym tez to radzę . Przestrzegającie każdego przed zakupem Robocleana na pierwszej prezentacji . Poczytajcie fora a potem podejmujcie świadomą decyzje Nie dajcie sie omamić promocyją ceną i gratisami pod postacią garnków, noży czy welnianego materacyka To wszystko razem co zaoferują nie jest warte nawet połowy ceny jaką zapłacicie . Jak dla mnie o omijać z daleka Roboclina i firmę dystrybująca z Gdańska . Gdyby odkurzacz był taki ja zapewniają to napewno nie chowliby głowy w piasek licząc ze klient nie pójdzie do sądu ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

Nie tłumaczy to , że jeszcze bardziej servis go zepsuł i żle świadczy o takim podejściu do servisanta , jak się płaci 5900 zł i ma się 5 lat gwarancji to gwarancja zobowiązuje , a tak na marginesie pierdoła która kosztuje 60 zł i wiadomo że się notorycznie psuje powinna być normalnie reklamowana , servis powinien ją uznać , a to daje sygnał do producenta żeby z tym faktem coś zrobił np: poprawił jakość , tyle w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

My wczoraj mieliśmy prezentację tego "cuda". Pierwsza rzecz wszystkie pozytywne komentarza tutaj napisane są od przedstawicieli tego sprzętu. Moi znajomi co o kupili tydzień z sobą nie rozmawiali bo jedno chciało drugie nie a używali dwa i schowali bo końcówek dużo i za długo schodzi. Ludzie niech sobie prezentują ale stanowcze nie i nie ma co się użalać nad nimi. Nasz prezenter wypytywał nas o raty. Najlepsze było to mówi nam tak DO WCZORAJ BYŁA PROMOCJA ZE JAK ODDAMY STARY ODKURZACZ TO MAMY SPRZĘT ZA 6000 ZŁ A NIE ZA 7500 ZŁ. ALE JAK SIĘ DECYDUJEMY TO ON MOŻE DO SZEFA ZADZWONIĆ I MOŻE SIĘ ZGODZI DAĆ NA PROMOCJI IHIIIHIHIHIHI. ludzie nie bądźcie większymi debilami od nich plissssss
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Też widziałam podobne oferty w internecie za 2500 zł z gwarancją. Wczoraj był u nas przedstawiciel z Robocleanem. Na prezentację namówili nas znajomi, bo mieli dostać z tego powodu jakieś profity. Żenada. W momencie odmowy zakupu tego cudownego sprzętu, zastępującego wakacje nad Bałtykiem i wizyty u lekarza (to nie żart, naprawdę nas tak wkręcał!) pan przedstawiciel stał się agresywny i nie chciał wyjść z naszego domu. Nigdy więcej takich domokrążców w moim domu! Przestrzegam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

A jak się nazywał owy przedstawiciel i czy ma Pani do niego jakiś kontakt?

Inne tematy z forum

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!

Dominika - ocena (4 odpowiedzi)

Bardzo wysokie ceny... sam internet w średniej prędkości to koszt ok. 130 zł!! Dodatkowo zdarza...

Koza - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo źle byłem po traktowany