okulista

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
witam!!!
szukamy dobrego okulisty najlepiej w gdyni(gdansk tez moze byc)
moj maz ma astygmatyzm nosi okulary a teraz musimy kupic szkla kontaktowe(wymagane w pracy)
chcielibysmy wybrac okuliste ktory bedzie leczyl i kontrolowal wzrok mojego meza i juz go nie zmieniac
polecacie jakiegos?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: okulista

ja chodze prywatnie do okulisty na suchaninie w salonie optycznym babka jest super i ja mam tez astygmatyzm od lat to nic grozneo trzeba dobrze dobrac okulary i wizyta raz na pół roku starczy

czesc,

a gdzie ten okulista i optyk na suchaninie??bo nie kojarze niestety,a szukam nowych oprawek;>

dr.netzer.przyjmuje w batorym na dole.ale ma juz swoje latka,a piszesz,ze nie chcesz zmieniac juz lekarza,ale mysle ze warto zadzwonic i sie umowic.niestety nie mam numeru,ale jasli bys chciala to zalatwie przyszla sasiadko z w6.sasiadka z w2

Inne tematy z forum

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...