opinie Hotel Maryla i Dj Gucio

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam! poszukuje opinii o Dj Gucio i o weselu w hotelu Maryla w Sopocie
dzieki!!!
a przy okazji polecam kamerzyste z FILMART bylam wczoraj na spotkaniu wg. mnie jest bardzo dobry

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: opinie Hotel Maryla i Dj Gucio

byłam na 5 weselach z DJ Guciem,
Najpierw u koleżanki, potem zciągnęłam go na swoje wesele a potem nasi znajomi którzy bawili się u nas brali go do siebie.
szczerze powiedziawszy mam już dosyć po 5 ale jak dla mnie był naprawdę bardzo fajny taki porządny, uczciwy z wyczuciem bardzo fanie prowadził całą imprezkę i ludzie naprawdę cały czas się bawili, ma fajne "nieobciachowe" zabawy musyke tez puszczał bardzo fajną tylko dobrze zgrac jakaś swoją płytke z ulubionymi kawałkami. ogólnie bardzo polecam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

spójrz na stary wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=80172&t=80172

bylismy tam i podobało nam się wszystko oprócz tego nieszczęsnego holu :(

Podobno Gucio pije na weselach no ale to już inna kwestia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

a skąd ty tyle mario wiesz o djach.pewnie jesteś z konkurencji
kolejny wątek w którym negatywnie wypowiadasz się o djach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak jak już pisałam byłam na 5 i na pewno nic nie popijał...:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

MNario, Gucio nie wypił na moim weselu ani kieliszka, mimo, że siedział z goścmi przy stole
to jakaś bzdura co piszesz

No to niepełna informacja,bo DJ Gucio nie pije,znam go osobiście już od 30-tu lat

dzieki za opinie spotkałam sie z dj Gucio i chyba sie na niego zdecyduje chetnie poczytam jeszcze jakies oinie o hotelu Maryla
pozdrowionka

w hotelu maryla byłam na imprezie integracyjnej, pamiętam tyle, że napewno było dobre jedzonko i czyste pokoje. poza tym fajnie, że mają wyjście do ogródka, szczególnie latem warto pomyśleć o tym, żeby część imprezy była właśnie na świeżym powietrzu.
Co do filmart to potwierdzam, odebrałam pare dni temu mój filmik weselny i jestem zadowolona. Pan Mariusz bardzo sympatyczny.
A jako dj'a polecam Sławka Jagiełło - revelka!

poczytaj moje mątki gdzie mówię o DJu :)
Gucio jest rewelacyjny, na 10 punktów daję mu 11 !!

kulturalny, dobrze przygotowany sprzętowo i muzycznie, doskonale prowadzi wesele, uwzględnił wszystkie moje sugestie muzyczne dokładając od siebie takie na jakie nie wpadłam, a sprawdziły się rewelacyjnie, dostosował sie do wszystkiego co chwciałam, nauczył się zabawy którą chciałam, dobrze się współpracowało, bez marudzenia, że coś wydziwiamy, nie pił alkoholu, mimo, ze siedział z goścmi przy stole, no nie ma nawet takiego tyci "ale"

no i cena! Gucio przez to że się nie reklamuje i jest z pruszcza nie ceni sie jak trójmiejscy dj-e

polecam z całego serca!!
bedziesz miał/a rewelacyjne wesele :)

Hm...tak sobie czytam ten wątek i mam pytanie do "beatki 81". Co to znaczy dobrze przygotowany "sprzętowo"? (nie ujmując nic Panu dj - owi). Czy przypadkowo ma Pani o tym pojęcie? A jeśli nie...po co te słowa?
Ale przede wszystkim chciałbym się odnieść do ostatniej "myśli". Cytuję "no i cena! Gucio przez to że się nie reklamuje i jest z pruszcza nie ceni sie jak trójmiejscy dj-e". Śmiała hipoteze a`la Lepper. Otóż, miła Pani. NIE UWAŻAM owego "Gucia" za słabego prezentera, natomiast...obrazowo...Fiat 126p i Mercedes...Oba mają cztery koła, oba jadą, oba są osobowe...T - shirt...w markowym sklepie kosztuje 100, na rynku 20.
Jako osoba związana z działalnością muzyczną od 20 lat stanowczo protestuję przed tego typu argumentacją. Cena zależy od marki, nie od miejsca zamieszkania. Markę buduje się latami i...nieważne czy jestem z Pruszcza, Tczewa, Trójmiasta czy Donimierza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Hm...tak sobie czytam ten wątek i mam pytanie do "beatki 81". Co to znaczy dobrze przygotowany "sprzętowo"? (nie ujmując nic Panu dj - owi). Czy przypadkowo ma Pani o tym pojęcie? A jeśli nie...po co te słowa?
Ale przede wszystkim chciałbym się odnieść do ostatniej "myśli". Cytuję "no i cena! Gucio przez to że się nie reklamuje i jest z pruszcza nie ceni sie jak trójmiejscy dj-e". Śmiała hipoteze a`la Lepper. Otóż, miła Pani. NIE UWAŻAM owego "Gucia" za słabego prezentera, natomiast...obrazowo...Fiat 126p i Mercedes...Oba mają cztery koła, oba jadą, oba są osobowe...T - shirt...w markowym sklepie kosztuje 100, na rynku 20.
Jako osoba związana z działalnością muzyczną od 20 lat stanowczo protestuję przed tego typu argumentacją. Cena zależy od marki, nie od miejsca zamieszkania. Markę buduje się latami i...nieważne czy jestem z Pruszcza, Tczewa, Trójmiasta czy Donimierza."

Ja rowniez uwazam, ze DJ jest dobrze przygotowany. Ma sprzet muzyczny, mikrofony, jakies kolorowe lampy do bajeru na parkiecie i rekwizyty do konkursow.

Mi to w zupelnosci wystarczalo bo wesele to nie jest spektakl J. M. Jearra czy koncert symfoniczny w filharmonii.
Jestem pewien, ze zaden z gosci nie wychwyci ze sluchu parametrow sprzetu muzycznego, jego marki, oryginalnosci muzyki itp. Nie wnikalem jaki Pan Andrzej ma sprzet co wcale nie musi oznaczac, ze nie jest on z najwyzszej polki. Po prostu mial dzialac i działał :)

Ludzie chca na weselu rytmiczna muzyke z klasycznymi hiciorami weselnymi + goscia, ktory potrafi poprowadzic impreze. To wystarczy.

Wszyscy goscie byli zadowoleni z wesela a ja z malzonka cieszylem sie, ze nie przeplacilismy.

Pozdrawiam

Michał Żywna

mzywna@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"kulturalny, dobrze przygotowany sprzętowo i muzycznie, doskonale prowadzi wesele, uwzględnił wszystkie moje sugestie muzyczne dokładając od siebie takie na jakie nie wpadłam, a sprawdziły się rewelacyjnie, dostosował sie do wszystkiego co chwciałam, nauczył się zabawy którą chciałam, dobrze się współpracowało, bez marudzenia, że coś wydziwiamy, nie pił alkoholu, mimo, ze siedział z goścmi przy stole, no nie ma nawet takiego tyci "ale"

no i cena! Gucio przez to że się nie reklamuje i jest z pruszcza nie ceni sie jak trójmiejscy dj-e

polecam z całego serca!!
bedziesz miał/a rewelacyjne wesele :)"

W pelni zgadzam sie z ta wypowiedzia. Swoje wesele opisalem juz tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/dj-Gucio-t52377,1,11.html

Polecam tego Pana!

Michał Żywna

mzywna@wp.pl

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...