osiedle 2 potoki

Temat dostępny też na forum: Inwestycje i deweloperzy
Czy ktoś kupuje tam mieszkanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: osiedle 2 potoki

Polnord buduje tam chyba najtańsze mieszkania w Gdańsku bo mieszkanie można tak kupić już za 125 tys oferta bardzo ciekawa zważywszy na cenę

http://www.ingro.pl/title,Osiedle_2_Potoki,investment,146.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

domek

ja kupiłam. mieszkam niedaleko więc jestem świadoma "zapachów". śmierdzi od czasu do czasu. przeważnie czuć Szadółki przy Fashion House a niżej już nie. z resztą czuć nawet na Jasieniu czy JMorenie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

My też już kupiliśmy. Na parterze z ogródkiem. Doszlismy do wniosku, że za tak okazyjną cene mozna czasem powąchać trochę smrodku. Ma byc z tym duzo lepiej, gdy wybuduja spalarnię, ale podobno dopiero w 2016 roku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupiliśmy z mężem.
Przy dzisiejszych cenach za m2 jesteśmy gotowi przeżyć woń niemiłą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile metrów i jaka cena?

obok tego osiedla bedzie przebiegac dosc ruchliwa ulica stad te ceny

moecie to sprawdzi na planach zagospodarowania terenu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety żadnej drogi tam nie planują- tak więc w najbliższym czasie infrastruktura się tam nie poprawi... Może kiedyś wybudują tą drogę... oby jak najszybciej. Wtedy byłoby super skomunikowane. Najlepsze byłoby połączenie z trasą w-z- wtedy to byłby czad. A linia tramwajowa też pewnie za 20lat...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

trzeba dokładnie czytać umowy bo sa tak skonstruowane, że pozbywamy sie wszelkich praw. niby cena najnizsza ale jakos nie moga sprzedac. Smierdzi, brak komunikacji miejskiej itd. Nie sluchajcie sprzedawcow, ze przestanie smierdziec albo ze zbuduja tramwaj!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam byłam na tym osiedlu w sobote celem zakupu mieszkania ale wszystkie mieli sprzedane nie dziwie sie cena za 2pokoje ok14o tys z garażem ciekawa a gdyby ktoś szukał osoby do wykonczenia mieszkania polecam witek.remonty@o2.pl

kto to pisze chyba pracownik polnord bylem pare dni temu zobaczyc te super mieszkania to wielka sciemna mieszkanie 130tys to kawalerka an ie 2 pokojowe do tego od polnocy gdzie mie ma slonca trzeba kupic miejsce postojowe 8000zl oraz piwnice 1800zl m2 co daje 150tys za kawalerke znajdz mi 2 pokoje z garazem za ta cene to pobiegne tam szybko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Oliwkowa Park (24 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Initium (40 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, z której szybko można dojechać nie tylko od Śródmieścia...