osiedle domkow fourplex-kosakowo

Witam,mam kilka pytan zwiazanych domkami w kosakowie,zastanawiam sie nad kupnem mieszkanka wlasnie tam ale jak wyglada sprawa przepisania dzialki kto obecnie jest wlascicielem dzialek?czy podloga na parterze jest izolowana styroianem od fundamentow czy jest jakakolwiek tam izolacja od podlogi od parteru?czy ktos sie orientuje jakie sa koszty utrzymania domu( PRAD,GAZ,woda) poniewaz zastanawiam sie czy jest to osiedle dla ludzi zamoznych czy dla przecietnych ludkow pracujacych fizycznie w sklepie w restauracji?(zamoznych -nie mam na mysli milionerow tylko ludzi ktorym lepiej lzej latwiej sie zyje)zastanawiam sie nad kupnem ale nie jestem zorientowana w utrzymaniu domu-kosztach no dojazd nie mam samochodu a autobus pierwszy jedzie po 7 a ja na 6 do pracy musze sie stawic z gory dziekuje serdecznie za wszystkie informacje,pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: osiedle domkow fourplex-kosakowo

A nie lepiej dom w Łęgowie albo Pszczółkach, tam autobusy i pociągi masz co 10 min.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: osiedle domkow fourplex-kosakowo

A może nie wszyscy ciagną do Gdańska akurat?
A z Kosakowa do Gdyni (wbrew pozorom to 7 do wielkości miasto Polski) jaką stamtąd 3 autobusy co 10 - 15 min i po góra 20 min jesteś w centrum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...