Re: pakiet medyczny Saltus
Adres mojej strony podałem powyżej, jak również informację, że alternatywnych do Saltusa pakietów medycznych nie miałem czasu na niej umieścić :D
Zrobię to może w najbliższą niedzielę. Przy okazji wywalę S1 i S2 ze strony czyli żółty i zielony Saltus. Klienci, którzy mieli żółty i tak po kilku miesiącach się przeflancowali na niebieski (S3) a na zielony było tak mało chętnych, że nawet nie został uruchomiony. Czerwonego (S4) na stronę nie wrzucałem, bo nie byłoby widać różnić w stosunku do niebieskiego w tak skróconym i lakonicznym katalogu świadczeń. Ale działa i nawet sam do końca czerwca z niego korzystałem. Teraz zszedłem na niebieski.
Alternatywa to trzy pakiety. Najtańszy, za 43 zł to naprawdę podstawowa opieka zdrowotna (ortopeda, ginekolog, urolog, kardiolog, okulista, laryngolog) + podstawowe badania. Najdroższy, za 106 zł, porównywalny jest z czerwonym Saltusem. W cenie ma np. angiografię, chociaż nie ma refundacji kontrastu w żadnym z badań obrazowych. Rehabilitacja też jest dosyć uboga (max 10 dni - w czerwonym Saltusie miałem 50 zabiegów i wszystkie wykorzystałem :D). Za to ma wizyty domowe.
Sieć placówek jest niestety uboższa, ale te, z których najwięcej Klientów korzysta, są.
Nazwy produktu i Towarzystwa nie podam, bo nikt mi za reklamę nie płaci ;)
0
0