panny młode 2013?

Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: panny młode 2013?

Marcelinka - super! To jaki termin, jaka sala i który kościół? :)

Pistacja - tak, zarezerwowaliśmy Lukullusa :) wzór umowy jest w tym wątku: http://forum.trojmiasto.pl/menu-z-Lukullusa-t117870,1,11.html i to jest standardowa umowa, ja podpisywałam taką samą. No prawie taką samą, bo minimalna wymagana ilość osób to teraz 60, a nie 70 :) Oczywiście ceny menu są nieco wyższe niż te w tym linku (posty są z 2009 roku), ale właściwie niedużo wyższe - najtańsze menu to 140zł, najdroższe - 235zł (ale to już jest z alkoholem!). Co do gwarancji ceny - nie m takiego zapisie w umowie, ale ja też o to zapytałam przed podpisaniem i pan właściciel powiedział, że nie powinna wzrosnąć więcej niż o 10%. Poprosiłam o umieszczenie tego w umowie - nie było żadnego sprzeciwu ze strony właściciela i teraz taki zapis w umowie mamy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zarezerwowałaś w Lukullusie? Mozesz podesłac umowedo wgladu? Jak jest z gwarancja ceny na 2013 rok?

Witam:) ja również mogę się pochwalić zarezerwowaną salą i terminem w kościele:)

Pozdrawiam:)

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Chciałam się pochwalić - zarezerwowaliśmy dziś salę! :D

Witam przyszłe Panny młode:) Ja już mam ten wspaniały dzień za sobą:) A teraz mam do sprzedania sukienkę ślubną rozmiar 36/38/40, kształt litery A. Była szyta na miarę wg własnego projektu. Sukienka ma niedługi podpinany tren, góra i tył sukienki zdobiony koronką z koralikami i drobnymi cekinami. Bardzo wygodna:) W komplecie bolerko z krótkim rękawem. Gratis dodaję welon, rękawiczki oraz buty rozmiar 39, obcas 6cm. Cena 750zl, oczywiście do negocjacji:) Zdjęcia wyślę zainteresowanym na maila. Gorąco polecam:)

dołączam link do mojego ogłoszenia na trójmieście.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-welonbolerkorekawiczkibuty-ogl4339945.html

Data to 13.07.2013 :-) Jestem urodzona 13.12. więc w żaden pech nie wierzę :-) A Twoja data ślubu na kiedy wyznaczona?
Pozdrawiam

Witajcie :)

To ja się podłączę do wątku:)
Też chcę ślubować w 2013. Wstępnie kwiecień-maj - zależnie od dostępności sal/restauracji weselnych.
Dodam, że ślub cywilny mamy już za sobą :)

Hello,

my mamy wesele w Restauracji Gospoda Gdańska w NOT w styczniu. Jesteśmy jak do tej pory zadowoleni, napiszemy pewnie recenzje po ślubie. Też byliśmy na kolacji i jedzenie okazało się bardzo smaczne POLECAM !!!!

My także planujemy ślub na 2013... Może to za szybko ale jestem taka szczęśliwa, że już nie mogę się doczekać :) Tak więc witajcie ;*

hey dziewczyny a wiecie jak wypada Wielkanoc 2013?bo chciałabym na świeta

polecam Gościniec Gołubie urokliwe miejsce i bardzo przystepne ceny

a masz konkretna datę? :)

Witam,
Ja również planuję ślub na 2013 rok. Sala już wybrana :-) Chętnie posłucham wszelkich rad. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się zorganizować śluby i wesela naszych marzeń :-)

no to niedaleko mnie ode mnie z osiedla na piechotke do sklepow tam chodze fajnie ze jest ktos jeszcze z moich rejonow w pl bo narazie za granica jestem ale juz nie dlugo pozdrawiam

ja mieszkam w pobliżu lidlla i netto na chełmie, mówi Ci to coś?:)

czesc ja tez planuje na 2013 08/06 dokladnie sale juz mam wybrana narazie jest zaklepana ale z racji tego ze przebywam za granica dopiero w kwietniu bedziemy podpisywac umowe i wplacac zaliczke no chyba ze ktos bedzie chcial zarezerwowac ten termin to chyba sie do rodzicow usmiechne
Latte2013 a skad dokladnie z chelmu jestes bo ja niedaleko mieszkam wzgorze mickiewicza a narzeczony z chelmu

kolejne ciekawe pomysły

http://www.welonimuszka.pl/

jeszcze jeden

http://www.bialeinspiracje.pl/

Ja z Gdyni, planujemy na 2013 bo wczesniej to dla nas za wcześnie :) Chcemy zrobić wesele nad morzem w którejś z nielicznych knajp, ale w razie czego mamy alternatywy na mieście. Nasze wesele bedzie o połowe mniejsze niż wasze bo ok 50 os. Mamy małe rodziny więc prawie sami znajomi i nie chcę typowego wesela ale bardziej przyjęcie z tańcami.
Polecam parę linków z ciekawymi pomysłami na ślub i wesela

greenweddingshoes.com
http://www.prettywedding.pl
http://www.theprettyblog.com/

My też 2013! :)

Chcieliśmy w 2012, ale ze względów finansowych przełożyliśmy na 2013 i myślę, że tak jest lepiej :) Na razie planujemy, organizacją zajmiemy się za pare miesięcy, na pewno dopiero po Nowym Roku.

Fajnie, że taki wątek powstał, chociaż nie spodziewałam się że tak szybko :)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?