panny młode 2013?

Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: panny młode 2013?

Rajską Górę oglądałam bardzo się nam podoba. Dzisiaj dzwoniłam i cenowo wygląda to dość podobnie i w Górze i w Czardaszu są gratisy. Do Czardasza jadę w najbliższy piątek. Oczywiście podzielę się z Wami swoim zdaniem. Dzwoniłam też do Domu Bankietowego Grinholc który też jest bardzo ładny, ale moim zdaniem trochę przesadzają - pan powiedział, że jeśli jest poniżej 75 osób na weselu dodatkowo muszę zapłacić 2000zł. bo inaczej im się to nie opłaca, więc odpada. Zresztą my jesteśmy z Bolszewa/Wejherowa i nie chcę jechać aż do Rumi, bo może korki w cudownej Redzie będą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam :)) co do Rajskiej Gory to okolica piekna slicznie wszystko skomponowane jest gdzie robic zdjecia jest naprawde super ponoc jedzenia jest pod dostatkiem obsluga bardzo mila jeden minus jaki tam jest to schody prawie na srodku sali co zmniejsza sale .. poza tym wszystko ok :)
Czardasz bylam na dwoch mniejszych salach bardzo ladnie tam :) bardzo bogate menu duzo gratisow .. warto jechac zobaczyc .. Ja osobiscie wybralam sale w Osloninie w Filipie i takze rowniez polecam :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A które sale oglądałaś? My też planujemy jakoś sezon letni 2013 ale jeszcze nigdzie nie byliśmy, oszczędzisz nam niepotrzebnego jeżdżenia.

Witam wszystkie Panny Młode :) ja wybieram się w tym tygodniu obejrzeć sale... zamierzamy się pobrać w czerwcu 2013 i z tego co wiem, to niektóre sale już mają te najbardziej popularne miesiące pozajmowane. niestety. my zastanawiamy się nad Dworkiem Rajska Góra lub Czardaszem - sala widokowa w Luzinie. Jeśli ktoś miałby jakieś opinie będę wdzięczna. Pozdrawiam i życzę powodzenia :0

Dzięki dziewczyny:) Dzisiaj odmówiłam rezerwacje w hotelu Orle, a zamówiłam termin w Oberży Pod Lipami Łęgowo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klaudio, we wrześniu byłam gościem na weselu, które odbywało się na tej sali w Lublewie. Sala jest naprawdę duża, wesele było na ponad 120 osób i dla wszystkich swobodnie starczyło miejsca zarówno przy stołach, jak i na parkiecie. Jedzenie było smaczne i było go dużo, obsługa rewelacyjna!

Co do przystrojenia - młodzi zdecydowali się na białe pokrowce na krzesła i czerwone dodatki, co się świetnie sprawdziło. I sama sala naprawdę nie jest daleko od Gdańska, wydaje mi się nawet, że bliżej niż Orle. A w każdym razie dojazd jest chyba nawet prostszy. Dużym plusem sali jest też to, że ma pokoje na piętrze.

Podsumowując - ja jako gość bawiłam się tam bardzo dobrze :) i miejsca naprawdę jest dużo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Klaudio,a proszę zobaczyć salę w Lublewie.Jest to troche za Gdanskiem ale tyle co przekazują mi Klienci bardzo chwalą jedzenie obsługę i właścicielka super.
Osobiście nie wiem na ile osób jest sala ,trzeba zadzwonić ale w realu jest ładnie
http://www.lublewo-sala.pl/index.html
Sala jest dosyć duża tylko trzeba by było ją "dopieścić",pokrowce itp.

Muszę zmienić sale :( zarezerwowaliśmy termin w Hotelu Orle na 3 sierpnia 2013 . Okazuje się że jeśli mamy 110 osób to do tańczenia jest masakara czyli prawie w ogóle nie ma miejsca.

Dziękuję :) i Pozdrawiam !

obecnie nie bylam ale tesciowa byla tam w sierpniu na weselu i jedzienia bylo pod dostatkiem bardzo smaczne obsluga bardzo mila.

Na samej sali byliśmy, zarezerwowaliśmy termin dopiero po "oględzinach". Chodziło mi raczej o wrażenia typu - obsługa, jedzonko i takie tam ;]

http://www.youtube.com/watch?v=I1rrQj9ltrw&feature=g-all-s&context=G22ab33fFAAAAAAAAAAA filmik z sali w osloninie :)

Hej ! My tez planujemy w 2013. Data to 7.09, sala Filip w Osłoninie. Czasu sporo przed nami, ale chyba we wrześniu czy październiku 2011 nie było już terminów na 2012 ;| przynajmniej tak nam powiedziano ;P ale dzięki temu powolutku możemy sobie gromadzić i załatwiać bez ciśnienia :)

Czy ktoś może bawił się w Filipie na jakimś weselu ? Albo innej imprezie ? Jakie macie wrażenia ?

Witam Kamerzyste polecam z Mechowa barzo ladnie kameruje :))

Dziewczyny nad jakim kamerzystą się rozglądacie ? Bo z tym mam chyba największy problem:)

Oczywiście :) Będziemy się na pewno kontaktować :)

Ooo,to się cieszę z dokonania wyboru w Orle.Czy zdjęcia w tym pomogły Pani Klaudio ??:)

No to my już sale wybraliśmy , rezerwacja 03.08.2013 :) ORLE :)

Witam :) Ja w styczniu jade zaplacic zaliczke na sale :)) obraczki rowniez mamy wybrane jak i sale i kamerzyste wraz z fotografem :) polcam Karola Okon z Mechowa nie bierze duzych pieniazkow a bardzo ladnie nagrywa filmy i robi zdjecia w plenerze :) Pozdrawiam :)

my zmieniliśmy datę na 13.07.2013:)

sala wstępnie to Gospoda Gdańska
zespół już wybrany - Marek i Bogdan - sprawdzeni, polecam!:)
obrączki też już wybraliśmy:)

od stycznia będziemy dzwonić, jeździć i załatwiać :)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...