panny młode 2013?

Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: panny młode 2013?

Jak myślę o tym, ile decyzji trzeba podjąć (fotograf, kamerzysta, dj, itp itd), to słabo mi się robi :) najchętniej to chciałabym, że ktoś przedstawił mi trzech z każdego "rodzaju" i wtedy mogę wybierać :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na groszka to poczekacie, rekordzisci odbieraj po pol roku, ale podobno warto:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kamerzysta*

Kamezysta również już wybrany :)) GROSZEK
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witajcie ponownie,

jak już prędzej pisałam obejrzałam kilka sal w miniony weekend, dokładnie to 3 :) byłam w Czardaszu, który mnie rozczarował i zrezygnowaliśmy. układ sal był trochę dziwny i nie spodobało nam się to, że ktoś będzie za kawałkiem ściany siedzieć. następną salą, którą oglądaliśmy była Rajska Góra, która jest śliczna, ale niestety czerwiec 2013 był zajęty :( i wszystko trzeba było po raz kolejny zmieniać, ale to później. i w końcu dojechaliśmy do sali Amelia, która co prawda dopiero się buduje, ale spodobała się nam i oferta jest bardzo dobra. Jak już prędzej pisałam musieliśmy wszystko zmieniać przez naszą orkiestrę, która również nie miała wolnych terminów w czerwcu tylko 1 i zarezerwowaliśmy 1 czerwiec 2013 :) w czwartek zarezerwujemy kościół i będzie dobrze :) jeśli macie jakieś pytanie to piszcie odpowiem :) pozdrawiam

My slub mamy niedlugo ale polecam sale w Kłosowie.
http://www.klosowo.pl/
do wyboru dwie sale i sa noclegi. Ja sie juz tam bawilam i jedzenia duzo, piekne miejsce z dala od miejskiego zgielku i zakochana jestem w tym miejscu. Moze sie komus przyda:P

A jesli chodzi o planowanie z wyprzedzeniem to ja polecam sami zaczelismy planowac ju w zeszlym roku, zaklepalismy sale i tak powoli ustalenia co i jak. teraz to juz dzialam pelna para i jestem zadowolona. Powodzenia dla wszystkich z 2013

Ja byłam na weselu na tej sali w sierpniu 2011 i moim zdaniem super!! Jedzenie przepyszne i naprawdę dużo. Miejsca do tańczenia dużo, obsługa też spoko. Sama chętnie bym tam zrobiła swoje wesele ale chcemy trochę bliżej Gdyni. :)

Hej Dziewczyny!

My też juz planujemy ślub na 2013. Wlaśnie w weekend chcemy pojeździć po knajpach. Mamy już kilka na oku ale zobaczymy co będzie jak obejrzymy na żywo! :)

Planujemy wesele na ok 100 osób, ale to na razie plany. Dzięki za info, w wolnej chwili popatrzę co tam mają w tej Zatoce :)

dla mnie super, i te kule wilkinowe- czad! Też szukam czegoś nie hotel i bron Boże nie sala weselna.

Meg, niewiem ile masz gosci, ale jak szukasz czegoś orginalne to ostatnio oglądałam zdjęcia z Zatoki Sztuki w Sopocie. Wygląda genialnie. Ponoć mają tam robić wesela od maja.

Nie wiem, ja byłam tam w październiku i listopadzie. W środku jak dla mnie jest rewelacyjnie, ponieważ szukam czegoś innego niż hotel/sala weselna :) Ale wiadomo, każdemu podoba się coś innego :D

hmm... to może nie mówimy o tym samym.
Dla mnie to było plastik-bombastik, ohydne i brudne z zewnątrz. wolałam nie zaglądać do środka. Może się coś zmieniło od czasu kiedy tam byłam

Hm, no ja właśnie ostatnio tam byłam i zauroczyłam się :) coś zupełnie innego, i bardzo dużo miejsca :) traktorów akurat nie było :D

Ja miałam mały przebłysk jak zobaczyłam zdjęcia w necie( świetnie to wygląda). niestety jak tam pojechaliśmy to szczęka opadła :) te namioty-tak to są plandeki na stelażu. były brudne i stały w towarzystwie traktorów u chłopa na gospodarstwie :) nawet z nikim nie rozmawiałam.

Od 60 osób :)) także spokojnie tam się pomieścimy :)

Witajcie,

czy planuje któraś z Was wesele w Kosakowie w Kas Catering? :)

Czy zaglądała Pani na ich stronę bo piszą:
"Duży wybór sal weselnych:

Japońska (minimum - 60 osób);
Zielona (minimum - 60 osób);
Drewniana (minimum 20 osób);
Wyspy Świata (minimum 30 osób)."

czyli sala japońska jest na 60 osób, a Pani wspominała o 100-110:)

Pani Klaudio,mają ładnie krzesła ,nie potrzeba już dawać pokrowców na tylko dodać kokardy i będzie ok.Za Młodymi kurtynę podświetlaną i skirting(falbany przy stole Młodych)aby były do końca.Oczywiście bukiety kwiatowe na stołach i o sali tanecznej warto pomyśleć:)

To faktycznie mają podejście do klientów ...

Dziewczyny czy ktoraś z Was ma może jakieś fotki ze swojego wesela w Oberży ? sala Japońska. Chodzi mi głównie o dekoracje :))

Ja ostatnio spotkalam sie z wlascicielem z Jantara w Pucku chcialam tam zrobic wesele to gosc nam tez powiedzial ze nam nie zrobi na 70 osob bo mu sie to nie oplaca bo zaplaci wiecej za prad niz warta jest nasza cala szopka ;/

Inne tematy z forum

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...