panny młode 2013?

Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: panny młode 2013?

ooooo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie jest ta sala amelia?

Klaudia&Michał - jeśli chodzi o kamerzystę, fakt poczekacie może trochę, ale warto!! My też mamy Groszka ;)

Co do zespołu Sami Swoi, mogę Ci ich z czystym sumieniem polecić ;) z moim byłym Narzeczonym miałam u Nich umowę podpisaną, byłam nimi zachwycona ;)

Ale mogę Ci też polecić zespół Apus, u mojej Psiapsiółki grali i byli rewelacyjni - biesiada, disco - polo, po prostu parkiet był pełny!! Dwóch Panów gra i podobno nie mają wygórowanych cen ;)

Również życzę Pannom Młodym 2013 owocnych i przyjemnych przygotowań - cieszcie się tym czasem ;)

Bardziej zależy mi na kawałkach typu disco-polo, biesiada :) Oczywiście coś nowego też :))

Ja polecam Everest z Bolszewa super graja i rozweselaja gosci :)

Zastanawiam się nad orkiestrą z Olsztyna (dokładnie Korsze) . Myślicie, że to dobry pomysł ? Jednak jest to jakaś odległość, a boje się że nie przyjadą na czas . Ale grają rewelacyjnie :)

Słuchajcie a macie stronę zespołu Sami Swoi ? Bo ich chyba też chwalą.

Hej Pistacja77 :) nie nie ma on swojej strony www :) oto jego numer tel . 695-521-410. u siebie w domu ma filmiki ktore kamerowal i napewno ci pokaze:)

Hej, właśnie dzisiaj podpisaliśmy z nimi umowę :D jestem PEWNA, że wesele będzie idealne w tym miejscu :D

Asienka2422, poprosze o namiar na kamerzyste z Mechowa. Czy ten Pan ma jakas stronke www?

Witam, ja mam wesele w Kas Cateringu w czerwcu tego roku. Początkowo jak usłyszałam namioty to byłam bardzo przeciwna, ale pojechaliśmy obejrzeć. I tak samo - zauroczyło mnie to miejsce. Coś zupełnie innego, oryginalnego i też nie widziałam żadnych traktorów za to cudowny ogród :) No i łazienki lepsze niż w niejednej "sali". Ponieważ jednak jest to dość nowy przybytek to mam małe obawy, nie odbyło się tam wiele wesel. Liczę jednak na to, że się nie rozczaruję a goście będą równie zauroczeni miejscem jak ja :)

Moze zrobicie liste z datami... tak jak jest na 2012 jak bedziecie zakładały kolejną część...

Dziewczyny życzę Wam owocnych przygotowań

ja świeżo po zaręczynach ;) wszystko wskazuje na to, że będzie to 2013 :) z racji takiej, iż w tym roku odbieramy mieszkanie no i finansowo może być ciężko ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcia były już obejrzane z każdej możliwej strony :D

może i trochę poczekamy na film , ale wiem że to dobra decyzja ,aby wynająć Groszka na wesele :)))

Na ich stronie http://www.kascatering.pl/galeria.php jest trochę zdjęć. Można sobie nieco wyrobić opinię na temat tego lokalu. :)
Pozdrawiam.

dzięki :D

dzięki za wiadomość :)

Byłam ostatnio na studniówce w Kas Catering. Rewelacja. 100 osób mieści się bez problemu. Świetny wystrój, no i na zewnątrz piękny ogród. Żadnych traktorów. :)

moge Ci przedstawic:)

dj- Lech Radziun
Robert Jakube
Krzysztod Kleszczyński

foto + kamera

http://www.afif.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...