parkowanie przed Gemini w Gdyni

Dzisiaj wieczorem akcja SM odholowywania aut zaparkowanych na chodniku przed Gemini po stronie fontanny. Fakt stoi znak zakazu wraz z tabliczką o groźbie odholowania , fakt że przegapiłem, ponoć stoi od czerwca ub roku. Tylko czy ten znak ma teraz jakiekolwiek uzasadnienie? Może w sezonie letnim, ale teraz. I skąd taka akcja ? Podobno stanął na żądanie blisko mieszkających obywateli Gdyni - tak mówili strażnicy, tyle że tam nie ma budynków mieszkalnych poza dość odległym SeeTowers. Komu więc to przeszkadzało, bo do niedawna zakazu tam nie było
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: parkowanie przed Gemini w Gdyni

łojezu.. przecież głośno o tym było. Odholowują już od dawna i robią to dość regularnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego nie jeździ się do centrum wydwać kasę. Nie dość że sponsorujesz okoliczne lokale to jeszcze stajesz się sponsorem UM czy chcesz czy nie chcesz, o zszarganych nerwach nie wspominając.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak jest , od tego zdarzenia tylko HELIOS w RIWIERZE
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I bardzo dobrze. Świętojańska od czasu wprowadzenia opłat za postój pojazdów stała się dla mnie zupełnie nieatrakcyjna. Wolę z Sopotu pojechać na zakupy do galerii bałtyckiej (max 1h) lub na większe zakupy Klif, Riviera (bezpłatny parking), lub Matarnia :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...