pb gorski

czy ktos kupil mieszkanie przy ulicy Cylkowskiego w Gdyni (pb górski)? jestem ciekawa, czy można liczyć na negocjacje z deweloperem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pb gorski

Podejmują negocjacje. Najchętniej w ramach upustu dają miejsce postojowe w hali garażowej, piwnicę. Możliwy jest rabat w cenie mieszkania. Im większy metraż, tym chętniej podchodzą do wszelkich sugestii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,

Ja kupiłam pod koniec roku i można negocjować jak najbardziej, warto :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Kasik czy mieszkasz na osiedlu nad kepa przy ul. Cylkowieskiego? Jak oceniasz inwestycje? Planujemy z mężem kupno mieszkania na tej dzielnicy na parterze z ogródkiem. Pozdrawiam!

Witam
Zanim kupisz mieszkanie od gorskiego na parteze proponuje ci je bardzo dobrze sprawdzic. Jak mam takie mieszkanie na parterze i po 6 latach okazalo sie ze Zle wykonano spadek dachu hali garazowej, uzyto niewlasciwego stropianu na dachu hali garazoej to z grubsza. EFEKT. Wiecznie mokra sciana zewnetrzna i grzyb w mieszkaniu

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...