pediatra Nowy Chelm

Temat dostępny też na forum: Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
ktorego pediatre polecacie w tej przychodni, podobno jest tylko dr Rzecycka i dr Skowron... nie wiem ktora wybrac ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pediatra Nowy Chelm

sa 4 na chełmie. Ja byłam u doktor Gierakowskiej, bardzo miła kobieta ;)

dzwonilam wczoraj, pani podala mi tylko te 2 lekarki. Chodzi o przychodnie na Wilanowskiej?

nie, na Chaubińskiego. A doktor Rzyczycka czy jakoś tak przyjmuje na Rogalińskiej.

Ja zapisałam moją córczkę do dr Skowron, byliśmy już na pierwszej wizycie i jest ok. Raz też trafiliśmy do dr Rzeczyckiej i też było ok. A wybraliśmy dr Skowron, ponieważ moja bratanica jest do niej zapisana i rodzice są zadowoleni.

Jest to przychodnia Nowy Chełm filia Wilanowska, a mieści się na Rogalińskiej.

ja tez naleze do dr Skowron, polecam :) mila, nie bagatelizuje problemow rodzica, wypisze zawsze co trzeba :)

Czesc dziewczyny ja juz sie zakreciłam:-) dr Skowron to gdzie wkoncu przyjmuje na chełmie na ul.Chałbińskiego czy tam na Ujeścisku na Rogalińskiej czy jak niektórzy mowia Wilanowskiej??

Szczerze Polecam Dr Rzeczycką, już od 10 lat zajmuje się moimi dziećmi nie wyobrażam sobie zmiany lekarza na innego, a miałam okazję bywać u innych :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

płyta indukcyjna czy gazowa? (22 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...