Żebyś się dowiedział ze słowo wogole pisze się „ w ogóle” -zawsze to odpowiedz , może nie na zadane pytanie ale na drugi raz błazna z siebie nie zrobisz gdzie indziej
pewnie z mieszanki upieczone w maszynie do chleba- syf, jak ktoś nie ma smaku to zawsze będzie kombinował- termomixy i inny badziew.
Chyba że robisz zakwas i masz pieczesz w piekarniku 1-2szt.
Napisałam " chlebek domowy" a nie mieszanka z proszku, czytania ze zrozumieniem uczą się już dzieci w podstawówce a widzę że na tym forum to nadal nie pojęta nowość
Wiec bylem w koncu w GS Zukowo i faktycznie przepyszny domowy chlebek i jeszcze maja tam wedliny, tylko ze dojazd masakryczny, korki straszne, ale warto. Bardzo dziekuje za polecenie!
biedronka ma najlepsze wyroby już od 100lat.,zdrowe,na naturalnych składnikach,tradycyjne i sprawdzone receptury,robione w piecach chlebowych,na zakwasie.nie tuczące i nie prowadzące do zmian miażdżycowych. do każdej bułeczki dodajemy kiełbasę z trocin i energetyk. enjoy
Nie każdy ma czas pięć chleb. Jeśli chodzi o pieczywo to w Baninie polecę Cafe Kulka, tiramisu i bułki w polka. W delikatesach Max itd. mają pieczywo Wypiekanka - wysoka jakość. W Baninie kupimy pieczywo nie gorszej jakości, a często lepsze niż to w Gdańsku czy Gdyni. W tiramisu warto kupować rani kiedy jest większy wybór.