Położna - Zaspa

Pytanie głownie do mam, które rodziły na Zaspie.
Moja teściowa bardzo namawia mnie, abym opłaciła sobie położną - ona ma namiar na podobno "anioła"... a ja się zastanawiam, czy to rzeczywiście potrzebne?
Jak Wy byłyście "potraktowane"? Czy teraz po porodzie możecie doradzić, czy warto mieć swoją położną w tym szpitalu, czy też to zbędny wydatek no bo i bez koperty byłyście dobrze potraktowane.
Teściowa tłumaczy się tym, że dzieki dobrej położnej można szybciej urodzić i w bardziej godziwych warunkach....

Doradźcie proszę....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: położna - Zaspa

ja płaciłam 400 zł, oczywiście po. kontaktowałam się właśnie w 35.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyny, a ile "ta przyjemność" Was kosztuje? Płaci się przed, czy po?
Ile wcześniej kontaktować się z położną i umawiać? Jestem w 35 tc.

urodziła.

coś posta mi ucięło.

Ja miałam na Zaspie swoją i po pierwsze dzięki niej miałam salę do porodu, a po drugie rzeczywiście starała się abym szybko

A ja nie miałam nikogo i dałam radę! Jak nie zrobisz-tak będzie dobrze :)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Asienka, ja tez biore swoja polozna zeby miec pewnosc, ze ktos bedzie nade mna czuwal :)

Ja bede mogła sie wypowiedzieć po porodzie za jakies 4tyg jak dobrze pójdzie.Mam już " wynajęta " połozną - zdecydowałam sie bo po pierwsze otrzymałam bardzo dobre opinie o niej własnie w stylu " ze anioł" no i zgadzam sie z opinia twojej teściowej :))) no i że jestem troche strachliwa to wole włąsnie mieć przy sobie kogoś takiego z doświadczeniem :) tak więc ja zachęcam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja miałam wybraną położną ale tak nagle i szybko przebiegł poród, że nie zdarzyła dojechać (urodziłam 3 tyg przed terminem)

a co do opieki na Zaspie, to jest rewelacyjna !!!!
położna i lekarka które przyjmowały mój poród super :)))

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...