pomóżcie mi.

On ze mną nie sypia. Nie wiem już, od kiedy. Nie ma kochanki, mówi, że zniszczyłam wszystko, co do mnie czuł (skomplikowana historia - rozwodziłam się, potem związałam z nim, on uważa, że za dużo dałam mężowi, zamiast zająć się nim) - sypiał ze mną wcześniej, był okres, gdy było normalnie, nagle, z dnia na dzień, jakbym obudziła się koło obcego człowieka - on mówi, że cierpliwość mu się skończyła.

Czuję się tak potwornie upokorzona tym wszystkim, to trwa już któryś miesiąc. W międzyczasie były ze dwa epizody, kiedy myślałam, że coś wróciło, on później powiedział, że po prostu miał ochotę.

Czuję się bezwartościowa, czuję się potwornie śpiąc w jednym łóżku. Czuję się jak śmieć.

Coś we mnie przerwało tamę dziś w nocy. Ja już po prostu nie mogę. Mam 29 lat, jestem młoda, zdrowa i po prostu w sposób przeraźliwy potrzebuję seksu. Chodzę sfrustrowana, dobita i mam po prostu dość wszystkiego - siebie też.

Pomóżcie mi. Nie wiem, co mam zrobić. Jakiekolwiek próby rozmowy, płacz, załamania nerwowe nic nie wniosły. Ma mnie gdzieś. Jednocześnie, gdy próbuję odejść, szantażuje mnie, zastrasza - nie mogę odejść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomóżcie mi.

Czym on chce Ciebie zastraszyć?Kobieto,tak jak mówisz jesteś młoda i nie mozesz się przejmować takim typkiem,szkoda Twojego cennego czasu.Jeśli wszystko co zrobiłaś nie pomoglo czas uciekać,nie możesz dać mu się zmarnować.I nie wmawiaj sobie ze nie mozesz odejśc 'bo coś tam',możesz...Smutne że takie coś Cie spotkało bo chyba dla niego odeszłaś od męża,czy źle rozumiem?Jesli ten gość potrzebuje Ciebie tylko do seksu kiedy on chce,to jest to bez sensu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z Anną-to nie on decyduje kiedy macie uprawiac seks.Seks to miłość,bliskośc-nic dziwnego ze Ci tego brakuje.
On sprawił,ze to Ty masz poczucie winny,manipuluje Tobą.Nie pozwól na to,żyj tak jak Ty chcesz,masz do tego prawo.Rób tak,żebys była szczęśliwa,bądz trochę egoistką.
Posłuchaj,jeżeli pokarzesz mu,że na wszystko się zgadzasz,ze jesteś bierna to on zawsze bedzie Cię tak traktował.
Facet nie może być za pewny,bo wtedy nas nie szanuje.Pokaz mu,ze o Ciebie trzeba dbac,niech bierze ale tez cos daje.
Nie naciskaj go,nie histeryzuj-mężczyzni tego nie znoszą!
Wyjdz gdzieś bez niego,pokaż że dajesz sobie radę,że jestes silna,że jego zachowanie nie robi już na Tobie wrażenia.
Jeśli mu na Tobie zależy,zacznie cos naprawiac,bo zobaczy że mu się wymykasz! Jeśli nie-olej ten związek.Olej go.
O związek musza dbac dwie strony,sama nie dasz rady.Musi Cię ktoś wspierać,bo to nam potrzebne.,bo taką mamy naturę!
Pamiętaj,ze zawsze warto wszystko ratować,dać sobie sznase,by potem nie załować że się nie spróbowało.
Poradziłambym Ci jeszcze szczerą rozmowę,ale czy on Cię wysłucha?-przerwie Ci w pół zdania gdy zaczniesz mówić co Cię boli,albo po prostu wyjdzie.
Zawsze możesz napisać do niego list,opisać jego zachowanie,napisac jak się czujesz,że pozbawia Cię kobiecości.
Sama najlepiej będziesz wiedziała co mu napiać.
Powodzonka:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się z koleżanką...

Uciekaj kochana bo nic z tego nie będzie. Tego kwiata jest pół świata. Po co siedzieć z dziadem i nie być szczęśliwą? Czas rozpocząć nowe życie :D

dlaczego nie możesz odejść? Po co Ci taki facet? nie rozumiem ..

moim zdaniem tkwisz w bardzo toksycznym związku
jeśli mu na Tobie zależy, po rozmowie z Tobą powinien dojść do jakiś wniosków i spróbować to naprawić, jeśli nie, to znaczy,że marnujesz czas i nerwy z człowiekiem, który Cię nie kocha i nie szanuje
może teraz wydaje Ci się, że jesteś kimś bezwartościowym i, że bez niego nie dasz rady ale zobaczysz, ale tak nie jest, to ktoś Tobą manipuluje i krzywdzi Cię
zasługujesz na miłość i na szacunek, pamiętaj, ze Bóg kocha Cię najbardziej, właśnie Ciebie, Ty też możesz siebie pokochać i szanować a wtedy inni również będą widzieli w Tobie tę osobę, którą naprawdę jesteś i która jest warta tego by w jej życiu było naprawdę dobrze
jeśli on nie widzi Twoich potrzeb i Twojego cierpienia to nie zasługuje na Ciebie, widocznie ma ze sobą problemy ale nie naprawisz go trwając w tym toksycznym i złym klimacie

Zgadzam się z dziewczynami to toksyczny zwazek i bedzie niszczył bardziej. Szkoda zycia na takiego czlowieka. Jezeli Ciebie nie doceniał- jego strata tylko i wylacznie.

"po prostu w sposób przeraźliwy potrzebuję seksu" .... i dobrze !

Chociaż w małym stopniu poczujesz jak cierpi facet :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

podobne ciekawe dyskusje prowadzone sa na http://www.damsko-meskie.pl moze tam znajdziesz tez dla siebie odpowiedz...powodzenia

jedna rada nigdy nie płacz przed facetem! pokaż że jesteś silna ignoruj go - poczuje że cię traci i może będzie chciał o ciebie zawalczyć jak nie to sam wkońcu odejdzie bo też tego nie wytrzyma. Nie ma sensu się męczyć...

Oleńka83 tylko po co taki gad ma walczyć o nią:-(
Uciekaj dziewczyno poki czas ,jezeli do tej pory nie było dobrze to uwierz juz nigdy nie bedzie lepiej.Zastanow sie co wolisz!być z dziadem ktory sie tak zachowuje czy byc sama w spokoju.

Moja dewiza życiowa....lepiej być samemu niz z byle kim...

Napewno nie bedzie Ci łatwo, nam tutaj na forum ,udzielajacych ci rad łatwo mówić co masz zrobić ale pomyśl sama o sobie, to trudna decyzja ale trzymam kciuki i wierze ,że postapisz zgodnie ze swoja wola!

Głowa do góry!!!!Zawsze może byc lepiej:-)

Inne tematy z forum

Karma dla psa i kota z dostawą do domu (28 odpowiedzi)

Kobiety, nie dźwigajcie ciężkich worków z karmą, nie traćcie czasu na bieganie po sklepach...

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

Kobieca pielęgnacja (8 odpowiedzi)

Widzę, że wiele kobiet uczęszcza na comiesięczne lub dwutygodniowe wizyty u paznokci, rzęs, brwi,...