pomysł na prezent- urodziny męża

Temat dostępny też na forum: Prezenty
W lipcu mój szanowny mój małż ma urodziny, a ja w ogóle nie mam pojęcia, czym go obdarować. Może mi pomożecie? ;)

Krótka charakterystyka:
Typowe- lubi męskie zabawki. Wypasiony telefon z milionem aplikacji, gry komputerowe czy konsola... Ale to wszystko już ma :) Lubi whiskey, ale ileż można mu kupować różne odmiany, przydałoby się coś innego. Nie lubi dostawać ubrań. Prezent w postaci wspólnego wypadu gdzieś też nie zda egzaminu- nie ma czasu. Gadżety ze sklepu Toys4Boys też już przetrzepane ;) Wypasiony zegarek dostał rok temu.

Co można kupić takiemu dużemu chłopcu, żeby ceną nie zabiło (200-300 zł) a sprawiło radość? Bardzo proszę o pomoc :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomysł na prezent- urodziny męża

Ja mojemu ostatnio kupiłam nóż, taki na wyprawy, żeby wyciąć i zastrugać kijka, ukroić kromkę chleba. Do tego jest ultra lekki, no bo musiał być jak najlżejszy
http://www.cqbtactical.pl/dozier-folding-hunter-foliage-green-4062-p-260.html
Chciałam kupić ten, niestety nigdzie nie mogłam go znaleźć:
http://www.cqbtactical.pl/blade-tech-ganyana-lite-black-p-637.html

a ja powiem tak banalnie, Ja mojemu Mężowi jeszcze wtedy chłopakowi wyszyłam własnoręcznie proporczyk jego ulubionego klubu wsadziłam w ramkę:) o a co cieszył się jak głupek bo przezemnie zrobione
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miałam podobny problem - też urodziny 9 lipca, ale wymarzyło mu się CB radio, więc już z głowy, tyle, że to więcej niż 300zł.
Ale jak lubi 'męskie' gadżety to może taki porządny scyzoryk?
http://allegro.pl/victorinox-scyzoryk-outrider-0-9023-wysylka-0zl-i1667451495.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mój mąż dostał ponton 4-osobowy bo lubi wypady nad jeziorko - koszt 395zł już z pompką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taki męski nożyk i scyzoryk też już ma :) Ale dzięki za inicjatywę :) Kurde, problem z nim jest taki, że jak coś chce, to sobie po prostu kupuje, nie uprzedzając mnie o tym.. :) Więc naprawdę ciężko go czymś pozytywnie zaskoczyć :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja mojemu tacie na 50 urodziny kupiłam 50 różny fajnych piw, takich wyszukanych. Nie wiedziałam co kupić bo wszytko ma :) a na nowy samochód z salonu mnie nie stać :D

Prezent strzał w 10! teraz od czasu do czasu może się wieczorkiem piwka napić a mój P. też się cieszy bo jak jest u teścia to się załapie zawsze na jedno:)

Koleżanka kupiła 30 piw na 30 stkę i też był zadowolony:) tylko dała mu kluczyki i powiedziała że ma sobie przytargać do domu z bagażnika:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja kiedyś mężowi zafundowałam masaż w męskim SPA w Sopocie...
rano mu tylko oznajmiłam, że ma ubrać czyste majtki:) (tak dla beki)...wiec mial troche cykora:), ale ogólnie był zachwycony....
http://www.forumdayspa.pl/
Bylo to wprawdzie jakies 2-3 lata temu, ale mam nadzieje, że nic sie tam nie popsuło...
Potem poszliśmy jeszcze do kina (w Sopocie tez jest Multikino)...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

mój dostal golarke za 180zł :) i tez cieszyl sie jak dzieciak :))

kup Męzowi cos do auta :)) cos na co żalowal zawsze kasy. u nas to tez sie sprawdza :)np na swieta dostal drogie pokrowce do autka :)

Jak wspólny wypad odpada to może jakiś voucher na paintball czy coś w tym guście?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Golarkę sobie sam kupił...
A voucher- no nie sprawdzi się, bo to on nie ma czasu na takie rozrywki, ile razy nam przepadły jakieś zabawy wykupione na grouponie :(

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły..?

masaż, przelot szybowcem

Co do masażu- ot, wolałabym, żeby nie dotykała go inna kobieta (nawet jeśli to profesjonalistka w każdym calu ;)), a na to, żeby dotykał go mężczyzna, to on się z kolei nie zgodzi :)
Szybowiec odpada- za bardzo bym się o niego bała, bo sama mam potworny lęk wysokości i zawsze sobie wkręcam, że coś może się stać..

Oj, wychodzi na to, że marudna jestem :) Chciałabym, żeby to było coś materialnego :)

to może jeść lubi?
jakąś kolację w fajnej romantycznej knajpie wykupić, a wieczorkiem siebie w seksownej bieliźnie przewiązać kokardą ;)

Ja swojemu na ostatnie urodziny zrobiłam paschę (bo uwielbia), kupiłam szampana, racę do tortu. Zapakowałam wszystko w plecak, wniosłam na Pachołek, na każdym półpiętrze miała stać świeczka, niestety to był luty i wiało masakrycznie, więc świeczki pogasły :(
Ale na samej górze miałam już zamykaną latarenkę. Umówiliśmy się, że on wejdzie na wieżę dopiero jak zadzwonię. Był zszokowany i bardzo zadowolony, nikt nigdy nie zrobił mu takiego prezentu. Otworzyliśmy szampana i wypiliśmy po łyczku, zjedliśmy po łyżeczce paschy i zwinęliśmy się do knajpy, bo zimnica była straszna!
Ale teraz masz lato i ciepło, może zrób coś w tym stylu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama najlepiej znasz swojego męża, więc ja już nie wiem co możesz mu sprezentować skoro wszystko ma... Albo tak jak pisze Ajeczka zapakuj się w kokardę i umów się z nim w sypialni :)

pasudka:
Co roku mam ten sam problem i bardzo dobrze Cię rozumiem :).

Może jakąś planszówkę, może coś ze sprzętu turystycznego - np kubek termiczny?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Paulyn, nasza córcia niestety ma talent do przerywania w najbardziej nieodpowiednich momentach, zupełnie jakby miała radar wbudowany ;)

Nilkaa- nas, kobiety, łatwiej zadowolić- ilość i rozmaitość biżuterii pozostawia mężom duże pole do popisu :):)

Ostatnio szukałem prezentu dla znajomych na ślub. Trafiłem na tą stronkę , mieli tam ciekawe pomysły na prezent dla nowożeńców, pokategoryzowane różne widełki cenowe. Sprawdź http://pomyslnaprezentdla.net, może najdziesz tam pomysł prezentu na urodziny męża.

Sprawdzonym prezentem i zarazem oryginalnym dla dorosłego mężczyzny jest bez wątpienia przejazd po torze wyścigowym sportowym autem, bo który mężczyzna nie lubi jeździć samochodem :) i czuć prędkość. Sprawdziłam ofertę i niedługo znów do nich zajrzę tylko, że tym razem wybiorę już inne auto, np. KTM X-BOW :D http://devil-cars.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomysł z przejażczka autem super, tylko moze ktoś zna jakąs firmę która organizuje coś takiego w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

płyta indukcyjna czy gazowa? (22 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...