pościel satynowa z Lidla, czy warto?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy ma ktoś pościel z lidla? Cena jest dobra, zastanawiam się jak jest z jakością?Widziałam, że jutro ma być w sprzedaży, będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podłączam się do pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam tę pościel z Lidla i uważam, że nie jest taka zła. Bawełna satynowa jest miła w dotyku a ja lubię szczególnie prześcieradła z baw.sat. Jakby co, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam jeden komplet, prana wielokrotnie, nic się z nią nie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta pościel jest ok, używam z przerwami od ponad roku. Sama pościel jest przyjemna w dotyku i wcale nie jest śliska. Mam jeszcze komplet pościeli z innej firmy choć różnie ją nazywają. Raz jest to pościel satyna bawełniana raz pościel bawełna satynowa. W sieci znalazłam takie informacje dotyczące pościeli satynowej: https://hippo-sklep.pl/co_to_jest_posciel_satynowa.html wygląda więc, że to jest to samo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...