poszukuje namiarów na niedrogie okna

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
szukam firmy z niedrogimi oknami możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukuje namiarów na niedrogie okna

jesli chodzi o Gdańsk to kupowałem napoczątlu 2011 kiedyś w firmie w Osowej, nie pamiętma jej nazwy ale byyli najtansi a chciałem nietypowe wymiary

kup chleb za 1.60 pln a kup chleb za 2.60 pln i poczuj roznice. sorry taki maly przyklad ale z oknami i cala reszta bedzie to samo :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wymieniałam w sierpniu okna, bardzo chciałam okna vetrexu bo je chwalę u Rodziców 8lat od wymiany, a u Dziadków ok15lat i nadal super chodzą, sprawne, kolor biały jest jaki był na początku. Nie powiem jeździłam od punktu w Gdańsku do punktu i wzięłam tam gdzie najtaniej, jak się okazało - właściciel osobiście montuje (nie sam z pomocnikiem) i robi to od 14 lat więc się na tym zna, jak coś mi się później wydawało od razu przyjechał (okazało się że przy transporcie pas je podbrudził w jednym miejscu :P wystarczyło mocniej szmatką wyczyścić - ale to nowe to wiadomo chciałam jak najdelikatniej;)) zatem o każdego klienta nawet po wykonaniu usługi dba bardzo:) teraz czekamy na rolety u Niego :) powiem jak mi się widzą jak pomontuje ;P

Firma nazywa się KRASS i mieści się w Gdańcu an Obrońców Wybrzeża to namiary: http://www.krass.pl/krass2.html

Pana Mirka polecam!! Co do pracy (wymiany okien) szybko, w miarę czysto w trakcie, a po robocie posprzątali po sobie i w mieszkaniu i na klatce na błysk :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dopiszę że w czasie pracy na ile to możliwe przy takiej robocie było czysto, nie oszukujmy się w czasie takiej pracy się kurzy i brudzi ;) mają swoje folie zabezpieczające na podłogi i kładli je mimo że my mieliśmy swoje rozłożone (robiliśmy remont). Czas oczekiwania na okna jest szybki, co prawda my mieliśmy umawiany na konkretny termin już przy zamówieniu bo miesiąc, ale i więcej wcześniej zamawialiśmy ;)

O "Wilku mowa" pan Mirek dzwonił że jedzie z roletami ;P

W sumie to każde okna są robione na miarę.

Bo to jest tak, że przychodzi gościu, mierzy i mierzy, potem wysyła zamówienie do fabryki i tam dopiero robią okna.

Jeśli kupować okna to na pewno nie tanie, tylko dobre takie 5 czy 7 komorowe. Komfort mieszkania jest wtedy super - nic nie słychać.

Unikać też tanich okien z niby drewna bo to nie drewno tylko jakaś sklejka i za 2 - 3 lata zacznie się sypać.

NIE PAMIĘTAM NAZWY ,NR TEL. 663-768-024,FIRMA Z KARTUZ, NAPRAWDĘ DUUUŻA RÓŻNICA W CENIE :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sylwia, polecam sprawdzoną firmę na Kartuskiej 45 w Gdansku, tel 58 303-34-05
sprawdzone biuro i istnieje od lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuję na pewno sprawdzę kontakty

...

...

już nie aktualne okna zamówione

A z jakiej firmy okna zamowilas ?

techmix

a czy ktoś z was zna firmę Sapor? też produkują okna. Co prawda nie są z Trójmiasta, ale słyszałem dobre opinie o nim.

Inne tematy z forum

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...