potrzebuję opini dr Tomasz Milczek, jacek sznurkowski, dagmara Mazurkiewicz- klasa.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Proszę o opinie o tych lekarzach- nie wiem którego ginekologa położnika wybrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: potrzebuję opini dr Tomasz Milczek, jacek sznurkowski, dagmara Mazurkiewicz- klasa.

do prowadyenia ciazy Mayurkiewicz

Re: potrzebuję opini dr Tomasz Milczek, jacek sznurkowski, dagmara Mazurkiewicz- klasa.

moją ciąże prowadził dr Milczek, bylam w 100% zadowolona. Wszystkie badania zlecone, usg zrobione, wizyty w ramach NFZ w przychodni na Chałubińskiego. Polecam pana doktora, chociaż słyszałam opinie że pan doktor nie wszystkim pacjentkom pasuje ze względu na swoje czasem specyficzne poczucie humoru :) ale ja akurat nie narzekałam, wolę lekarzy bezpośrednich i konkretnych i sympatycznych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

dr. Milczek co prawda nie prowadził mojej ciaży ale byłam kilka razy na wizycie własnie w przychodni na Chałbińskiego i jestem zadowolona. Sympatyczny konkretny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja chodziłam do dr Mazurkiewicz byłam zadowolona z prowadzenia ciąży i podejścia do mnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja trafiłam do dr Sznurkowskiego pod koniec ciąży i to przypadkiem, bo poszłam na wizytę o nie było mojej dr (Olszewskiej).
Doktor bardzo miły , konkretny, badanie bezbolesne.
Po ciąży juz chodzę do niego i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

dziewczyny wiecie może czy i w których szpitalach pracują Ci lekarze.

dr Milczek na Klinicznej ale niestety nie na porodówce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wszyscy na Klinicznej ake tylko dr Mazurkiewicz ma dyżury w klinice położnictwa

No ja akurat go nie polecam... Niestety w moim przypadku okazał się lekarzem nie ze specyficznym poczuciem humoru, a gburowatym i niemiłym. Zero badań, zero wyjaśnień, ciągłe spoglądanie na zegarek "aby szybciej", wizyta trwała maksymalnie 8 minut...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mowa oczywiście o dr Milczku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za pomoc:)

Potwierdzam. Jeśli chodzi o moją ostatnią wizytę a 6 u tego lekarza:
- zgłaszałam dolegliwości ("jak się Pani gorzej poczuje to proszę pojechać do szpitala" - jedyny komentarz i jedyna reakcja)
- prosiłam o skierowanie na badania wprost (dostanę skierowanie na morfologię ? "jak Pani przyjdzie następny raz to Pani dostanie:" - wizyta za 4 tygodnie, ostatnia morfologia 1,5 miesiąca wcześniej)

Po 2 tygodniach od wizyty poszłam do lekarza rodzinnego ze względu na stale pogarszające się samopoczucie.

Lekarz rodzinny przeprowadził wywiad, wypisał skierowania na badania i do specjalistów. Z badań wyszło, że cierpię na zaawansowaną niedokrwistość - hemoglobina tragedia, praktyczny brak żelaza (zwykłe suplementowanie i wołowina najwyrażniej w moim przypadku to za mało), niedoczynność tarczycy.

Jak się teraz zastanowie, to weterynarz wykazał większe zainteresowanie moją kotką niż dr Milczek zdrowiem moim i mojego nienarodzonego dziecka. Straciłam zaufanie do dr jako do lekarza.

Pomijam wypowiadanie się w/s"specyficznego poczucia humoru", z którym też miałam "przyjemność" mieć styczność bo chodzi o zdrowie, profilaktykę, diagnostykę, reagowanie zanim stan pacjenta się pogorszy itd. gdy się chodzi do lekarza a reszta to kwestia poboczna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trafne słowa, popieram w 100% komentarz "merlagda". Ja miałam podobnie już na pierwszej wizycie kontrolnej u tego lekarza. Za każdym razem jak wychodził z gabinetu wołając kolejne pacjentki, dodawał dziwne komentarze - nikt nie wiedział o co chodzi, niby wszyscy się uśmiechali a swoje myśleli. Po wizycie ok 5 min, ekspresowym badaniu nawet nie zajrzał do mojej karty informacyjnej ani wyników. Nie zdążyłam nawet zapytać o dalsze leczenie pooperacyjne a usłyszałam tekst "Proszę się więcej u mnie nie pokazywać!!!"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ach szkoda ze dopiero teraz odkryłam wasze opinie o tym Milczku! Oszczędziłabym sobie mnóstwa stressu przy wizytach u niego w UCM. Okazał się nadętym bufonem lekceważącym pacjentki NFZ. Nie polecam!

Po dzisiejszej wizycie u P doktora w UCK /kwalifikacja na oddzial/ moje odczucia sa negatywne , to nie byl specyficzny humor ale specyfoczne negatywne zachowanie.Pierwszy raz w zyciu mnie to spotkalo.

Potwierdzam: facetowi juz odbija... ma przerost EGO i przekonanie o własnej nieomylności. Głupio złośliwy, arogancki, wywiad prowadzi powierzchownie bo zawsze sie spieszy. Ma zbyt wiele fuch. :/

Totalnie nie rozumiem zarzutów pod adresem Dr. Milczka, mi bardzo pomógł, idealnie zdiagnozował, przeprowadził zabieg, poprowadził od A do Z, fakt humorek ma specyficzny, ale mi akurat taki humor odpowiada, ale to chyba najmniej istotna kwestia, chyba najważniejsze jest to, że jest wybitnym lekarzem, cokolwiek się będzie działo z moim zdrowiem tylko Dr. Milczek!!! Bo uważam, że słodkie pierdzenie a diagnoza zerowa jest mega słabą aczkolwiek częstą opcją u innych lekarzy, zdecydowanie wybieram konkrety u Dr. Milczka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać pan doktor ma podwójne standarty traktowania pacjentek. Osobiście doświadczyłam traumatyczne upokarzające go traktowania. Nie czułam "specyficznego humorku"

Inne tematy z forum

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (4 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)