poznam miłą kobiete

czy znajde kobiete ktora mysli podobnie niz ja z ktora mozna popisac o wszystkim i o niczym jesli tak to poznajmy sie ...odp.tylko na gg.37172710 zapraszam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poznam miłą kobiete

mam 35 l jestem pozytywnie nastawiony do zycia poszukuje normalnej inteligentnej kobiety dla ktorej nie ma pytan bez odpowiedzi znajdzie sie taka?

pewnie ze tak tylko zadaj pytanie :)

Też z chęcią przyłącze się do rozmowy,
zwłaszcza o wszystkim i o niczym...

zapraszam na moje gg gdyz jest na forum taki jeden pajac co sie zwie anty cos tam i we wszystko bez pytania sie wtraca chce na siebie zwrucic uwage i kazdym temacie wszystkowiedzacy a tak naprawde zwykly pajac jesli chcesz popisac zapraszam gg na poczatku watku pozdrawiam

Pozytywnie nastawiony do życia:D
Tak dobrze Ci szło - i naraz samozapłon;)

zapewne nie spotkam tu zadnej milej kobiety w razie gdyby..podaje jeszcze raz gg;37172710 pozdrawiam;)

Jeśli zakładasz, że nie spotkasz to po co zapraszasz?
To pierwsze stwierdzenie raczej nie działa zachęcająco...

Inne tematy z forum

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...