LUX-BUD Sp. z o.o. Reda (3) Witam czy ktos wie cos o tej firmie xxx Uwaga na "praca w Belgii przy pakowaniu odzieży" ! (18) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-w-belgii-przy-pakowaniu... Agnetha Polska - zielona wyspa ? (2) Był taki Pan z trójmiasta ( obecnie wyemigrował do Belgi ) co obiecał Polakom... bezrobotny
Fitnesstart - bojkot (4) Praca na pełen etat, na zlecenie za 1400zł brutto!!!... joko ono tesco finanse (10) Nie polecam pracy w tesco finanse w marketach tesco. Oferuja 6 zł na godzine,... naiwna Inter fred (1) Hurtownia piekarniczo-cukiernicza w Gdyni . Słyszałem że tam jest ciągły... rekr. Magazyny Kokoszki (3) Czy ktoś się orientuje o co chodzi ? driv Steward PKP TLK (1) Czy ktoś może coś napisać o tej pracy (sprzedaż z wózka ) ? xyz Uwaga podejrzane ogłoszenie (1) Klinika Stomatologiczna nie podaje żadnych danych, nr telefonu, NIP-u, e mail... Ola Praca z podtekstem erotycznym (3) Bawią mnie tego typu ogłoszenia:... Koliberek tworzenie cv (14) co sądzicie o cv z generatora? czy to wygląda lepiej niz zrobione... alinka praca w pepco na 1/2 etatu (3) Witam. Zastanawiam się od dłuższego czasu nad praca w pepco. Miało by to być... monia Meritum Bank - rozmowa kwalifikacyjna (10) Był ktoś na takiej rozmowie ? Jak wygląda ? Aplikowałam na stanowisko... Magdzia Dot. Baru Poliszynela (1) Czy ktoś pracował na kontenerowej 7 w barze poliszynela jako pomoc kuchenna? user_138623043291 Wydawnictwo Operon (14) Chciałam się zapytać na temat pracy Operon? Czytałam dość negatywne opinie... pomorzanka Macierzyński a likwidacja zakładu pracy (3) Hej! mam pytanie, aktualnie przebywam na urlopie macierzyńskim - rocznym.... Misia Odbieranie połączeń przychodzących od stałych Klientów sieci komórkowej (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/odbieranie-polaczen-przychodz... Kamil Parodia ochroniarska (15) Licencja pracownika ochrony się w ogóle nie liczy, tylko grupa inwalidzka... max kowale praca magazyn (2) Czy ktoś pracował na Kowalach w magazynie?Co za praca i na jakich warunkach... sonka Wena agencja pracy (3) Witam agencja pracy wena Gdynia Karwiny czy ktoś pracował Przez tę agencję??... spaw