Konsultant ergo hestia (3) Witam, proszę o opinie pracy jako konsultant w biurze likwidacji szkód. Praca... mart Wagon WARS (19) Niedługo mam tam rozmowę na stanowisku kelnerki/barmanki. Czy ktoś wie jakie... xaxa Produkcja cygar w gdyni redlowie, ul. Stryjska 13 (25) CZY SIE OPLACA TAM STARTOWAC? KTOS BYL?... BIDAK
Pratnerzy biznesu hauer (3) zna ktos tą firme lub pracuje ? caly czas szukają Hauerów szlifierzy user_137692894315 Garda - jakie warunki obiekty handlowe (14) Jestem zainteresowany aplikowaniem , może ktoś podpowie jakie proponują... zainteresowany pracą VECTRA - konsultant obsługi klienta (4) Umowa zlecenie stawka 6.60zł netto .... dziękuje pozdrawiam bezrobotny Czy 35 - letnia kobieta jest za stara aby pracować jako kelnerka???? (11) Jak w tytule, co sądzicie??? Ciekawa Czy ktoś pracował jako hauer u gościa podającego adres piaskarz@wp.Pl? (5) Czy ktoś tam pracował? Zastanawia mnie fakt dlaczego ogłoszenia tego pana... Mpchi Porażka (1) Pracowałam w Firmie Impel--wyzysk 5.90 za godzinę, pracy barrrrdzo dużo i... zawiedziona ANKIETA (9) Ankieta dotyczy pracy w trójmieście !!! A. Jeżeli pracujesz ( nie podawaj... bezrobotny MKO-Grup monter (1) Witam czy ktoś udzieli mi bliższych informacji na temat tej firmy? Chodzi mi... Adam. Praca za granicą.. (10) Witam, zastanawiam się czy lepiej bedzie jak pójdę na studia(obecnie pracuję)... kika Jak długo szukałyście pracy po macierzyńskim? (7) niedlugo konczy mi się macierzyński i będę musiała szukac nowej pracy.... Katarzyna Marimpex ul. Piotra Skargi 9/2 Gdynia (5) ..Nie polecam. Mala firma, ciagla rotacja, marne zarobki i do tego nerwowa... Joasia Ochrona wewnętrzna budynków (2) co polecacie, jakie firmy? pracus Suwnice - pytanie. (1) Czy ktoś wie, gdzie można się opytać o wolne etaty?(I S). Chciałbym zrobić... I S Nie zatrudniajcie się w ochronie Askar (15) Askar firma ochrony przyjmuje pracowników na zlecenie i umowę o pracę są nie... Paulina Praca w GetinBanku lub Eurobanku (3) Witam, Dziewczyny, czy któraś z Was pracowała w Getinbanku lub Eurobanku.... szukająca pracy maxi burger Gdynia (Galeria Szperk) (1) Zacznijmy od rozmowy kwalifikacyjnej wszystko było ok praca wydawała sie... zszokowany Czy ktoś pracował u tego pana (4) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doczyszczanie-posadzki-ogl941... Kasia