Gastronomia praca (3) zastanawia mnie fakt,jak to jest,ze chodzicie na darmowe dni próbne. Ja pracę... otoja Praca w hotelach (3) Witam Pomyślałam o osobach, które pracowały w hotelach. Czy możecie podzielić... praca Praca w Steiner Leisure Ltd (1) Może ktoś pracował na statkach rejsowych firmy Steiner Leisune?Firma... Marta
Gastrostaff, ostrzeżenie! (4) Jednoosobowa "firma" która oferuje pracę w kuchni i sekcji F&B w hotelach,... Oszukana Badania psychotechniczne - gdzie w Gdyni? (2) Czy ktoś się orientuje gdzie w Gdyni można zrobić badania psychotechniczne... karolek52 Wskazówki dla poszukujących zatrudnienia (93) Od kilku dni przeglądam trójmiejskie ogłoszenia zatrudnienia i zauważyłem, że... obserwator ADECCO POLAND Sp. z o.o. (1) Dobry pośrednik ? pl. Serwisant bram przemysłowych (1) Czy ktoś wie co to za firma ogłasza się ? W ogłoszeniu nic nie jest podane i... Łuki Green Art Acer - Gdynia (6) Witam czy ktoś zna firmę Green Art Acer w Gdyni ?? pracował ktoś, jakie... miki biuro rachunkowe Maciej Kowalski (28) witam, Jeżeli chodzi o to biuro, to jest jedna wielka żenada . Wykorzystują... autor Klauzula o danych osobowych (10) Czy to jest obowiązek ? Czy wszyscy wszystko muszą wiedzieć o mojej... Łuki Jaar przedstawiciel handlowy (6) ktos cos wie na ten temat ? crisp Nord security (1) Firma niegodna poleceniam, nierzetelna, ucinajaca pensje ludziom i stawki... Nordzik Praca w Tchibo (1) Witam ostatnio przechodzilam obok tego sklepu i zobaczyłam że poszukuja... aska Centrum Hewelianum (1) witam,czy ktoś pracował w Centrum Hewelianum na Górze Gradowej w Gdańsku? devi73 Praca na produkcji, normalne warunki - Trójmiasto- gdzie szukać? (4) Witam! Czy orientuje sie ktos gdzie warto szukac pracy na produkci? Chodzi... KlaMar MK HORNET Marek Kwiatkowski (1) Pomocnik montera wentylacji coś wiadomo o firmie ? kola Spawanie aluminium Gdańsk?? (2) Witam. Nie jestem z Trójmiasta więc dla tego pytam. Kończę nie dlógo kurs na... Spawacz Przyszłość (44) Witam. mam 28 lat i nie umiem się odnaleźć w ścieżce zawodowej. nie mam... as Restauracja PODKOWA S.C. (1) Witam serdecznie. Czy ktoś z was miał przyjemność tam pracować? Ostatnimi... Fiśtasiek