pracuj-z-nami??? (16) Ktoś coś wie o nich? Był na spotkaniu? Ogłaszają się już dość długo, niemal... zaza WIRA Security (2) Wymagania: prawo jazdy kat.B, własny samochód, sumienność, doświadczenie... Wirnik Prace w domu e-papieros/długopisy/koperty (3) Jak dlugo żyje na tym świecie tak kręci się taka oferta na okrąglo . Ludzie... Gabi
Coś chyba nie tak z systemem (10) Nie jestem związany ani z pracodawcami ani z zatrudnianymi, mam wolny zawód i... Freelancer Sprzątanie autobusów ZKM na Kaczych Bukach (1) sprzatanie autobusow ZKM kolo Gdyni na Kaczych Bukach - czy ktos tam pracuje... rencistka Azja Azja Azja Gdańsk Przymorze, praca kierowcy, pomoc kuchenna. (1) Szczerze odradzam , tą ofertę , szukają niewolników z wykształceniem... autor Praca w dr.Oetker (64) Witam! Czy pracowal ktos na produkcji w Dr.Oetkerze w gdansku? kaka Promediqa (1) Witam, czy ktoś coś wie na temat tej firmy? warunków pracy?proszę o inf.... ona Rajapack ogłoszenie (2) To ukazało się dzis na stronie: "Rajapack zajmuje się produkcją i... blad TRADIS (26) Witam! Czy ma ktoś jakieś informacje na temat waruknów pracy w tej firmie.... remix Gdzie w Gdańsku zrobić badania na wózki widłowe? (3) Witam, zapisałem się na kurs, na wózki widłowe, cena atrakcyjna, ale... negant Marietta Mariage-salon sukien ślubnych (22) mam rozmowę kwalifikacyjną właśnie w tym salonie na Władysława IV w Gdyni?... Ki HILTON HOTEL GDANSK (7) W Hiltonie sprzatasz gorzej niz sprataczka, pracowalam tam, nikt nie robi... byla pokojowka Czarna Lista Pracodawców Trójmiasto (6) Strona na FB znów działa :) Ciekawostki na temat Trójmiejskich, nieuczciwych... M. Fitness Spójnia (1) Ogłoszenie mnie powaliło ha ha ha... bój sie boga UWAGA NA GUIDE- AUPAIR!!! (2) ..oferuje przede wszystkim płatne szkolenia i nie gwarantuje pracy! uwaga Uwaga pakowanie manchester/londyn (1) Uwaga na to ogłoszenie- naciąganie!!! nie wysyłajcie tam danych osobowych, to... koti N.D.R.+ (21) Co myslicie o tym ogłoszeniu?... ciekawy Stokvis tapes (1) Firma mieści się w Gdańsku Kowalach ... czy ktoś tam pracuje / pracował jakie... zainteresowany Przewóz osób Speed Drivers (1) Poszukuję informacji na temat firmy Speed Drivers-przewóz osób,bowiem mam... karolek52