Vectra Gdynia (2) Czy ktoś pracował lub pracuję w tej firmie na stanowisku Konsultant Działu... Ewka Praca w mleczarni (2) Witam, czy ktoś pracował w Polmleku? Jaka to praca? Mlekopij Praca Kokoszki (2) nie moge z tych ogłoszeń co szukaja do pracy na kokoszki do firmy... nnnnn
Praca Trójmiasto - pytanie (3) Witam,chcialabym przeprowadzic sie do Trojniasta. Zastanawiam sie miedzy... Kasia Opinie Fundacja Antatis przemocy prawnej Gdynia (3) W porozumieniu z adminem tutejszego forum piszę ponownie. Informacje które... były pracownik Wars praca na kuchni (6) siemanko. Pracuje ktoś lub pracował w WARSie?? proszę o podzielenie się... haribo UPC biuro obsługi (1) Ktoś pracuje/pracował w Biurze obsługi upc? jak wrażenia, zarobki...? Kamyczek123 Algida - pytanie (1) Czy ktoś się orientuje czy tam przyjmują na 1 zmianę do pracy? tt KIM-Gdańsk,ul.Rybitwy 4 (2) Witam :) Czy ktoś wie coś na temat tej firmy?Poszukują malarzy,piaskarzy do... były stoczniowiec Palenie w pracy (12) Jak wasz pracodawca podchodzi do "fajeczki"? Czy szef może zabronić mi... Mania Osobę do przygotowywania kanapek, sałatek? (1) Ktos wie czemu non stop to ogloszenie sie ukazuje? Jakis oboz pracy? Ktos... poszukiwacz Dobre zarobki 7-9 ziko brutto? (8) Sam nie mam stałej pracy ale jak to wszystko czytam o tych zarobkach i tych... polak Gdzie można rozliczyć jarograf z Holandii w Gdańsku? Chodzi mi głównie o pit 36 pit Zg i pit 0 (2) '' Gdzie mozna rozliczyc jarograf z Holandii w Gdansku chodzi mi głownie o... justyna Do nauczycielek - kuratorium i praca (3) Dziewczyny,moze ktoras wie ? Przewertowalam stronkę,ale nic nie znalazlam.... ewa Villa Palladium - ktoś pracował (3) Jak w tytule, jak się tam pracuje, jakie są warunki pracy? Iwona Praca ZKM Gdańsk (22) Czy ktos wie ile płaca kierowcom w ZKM gdańsk?,chce tam wysłac meza lenka MAUKRAN (7) Witam , poszukuj pracy jako operator zurawi , co sadzicie o tej firmie... Zainteresowany Zarobki w ogłoszeniach pracodawców (7) Przedział to ? pl. Praca w lokalu Trafik (16) Poszedłem jako pomoc kuchenna mimo tego, że mam 3 lata doświadczenia w... kapitan cook Praca Spawacz bez doświadczenia - pytania. (5) Witam jestem świeżo po 2 kursach na spawanie: TIG 141 i MAG 135. Wszystkie... Paulos107